Bargello parfüm bozulur mu?

Deneyebileceğimi sanmıyorum 9. sınıfım siyah pantolon ve koyu gri tişört ve sweat var kıyafetler iyi.

Deneyebileceğimi sanmıyorum 9. sınıfım siyah pantolon ve koyu gri tişört ve sweat var kıyafetler iyi.
Peki o zaman kör bir alım yapacaksanız ''dark mysterious'' kokuların muadillerine bakabilirsiniz. Sİzin gibi koyu giyinen birisine gidecektir.

Peki o zaman kör bir alım yapacaksanız "Dark mysterious" kokuların muadillerine bakabilirsiniz. Sizin gibi koyu giyinen birisine gidecektir.

Okul kıyafeti o şekil normalde de siyah giyinmeyi severim. David Walker'ın bu önerdiğinizin muadili yok hangi markanın muadiline bakabilirim? 2 çeşit parfüm almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul kıyafeti o şekil normalde de siyah giyinmeyi severim. David Walker'ın bu önerdiğinizin muadili yok hangi markanın muadiline bakabilirim? 2 çeşit parfüm almak istiyorum.
Dark Mysterious parfüm değil parfüm türü gibi. 2 çeşit alacaksanız bir bahar ayı için de kış ayı için alabilisriniz. Varsa Hugo Boss, Tom Ford'un muadillerine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…