Barış TYT Matematik nasıldır?

• Konuyu başlatan euclid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 94

euclid

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar, Barış Yayınları TYT matematik kitabını almayı düşünüyorum. Sizce kitabın içeriği vs. nasıl? Bunu mu almalıyım 3D’yi mi?

Son bakış ve barışça bakış testleri zorun ötesinde, ösym bakış testleri orijinalin son mavi testleri düzeyinde diyebilirim. Kazanım bakış testleri de sarı sonu, mavi başı seviyesinde yine orijinalden örnek verecek olursam. Çözmeye gerek var mı? Zorlanmak isterseniz çözülebilir evet, ÖSYM bakış testleri cidden güzel sınavda çıkmış soruların benzerleri var baya.

Seviyenize bağlı.

Gidip de 345 üstüne almayın, ben 345 üstüne çözmeye çalışmıştım ve dağıldım bayağı.

3D olabilir.

Orjinali bitirdim, elimde eyüp b nin bu yıl çıkardığı tyt matematik soru bankası var fakat onun büyük çoğunluğu öğreniyorum testi. gelişiyorum ve 1 soruyorumları gayet güzel fakat 10 testlik bir konunun 3 bilemedin 4 testi gelişiyorum ve 1 soruyorumlardan oluşuyor. tyt matematikte de açık bırakmamak istiyorum. Sizce halen mantıklı mı yoksa biraz dümen mi?

Bir de kitabı çözen veya inceleme fırsatı olan kişilere bir sorum var. Bu kitabı daha önce tanıdıklarıma sorduğumda soruların türkçesi çok kötü anlatılanı anlayamıyorsun, cevap anahtarı yanlış, soruyu çözsen de cevabı şıklarda yok şeklinde birkaç furya duymuştum. Bu doğru mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı