Barousel virüsü nasıl silinir?

xatni

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sadece Malwarebytes yeterli mi birkaç tane virüs buldu sildim yeniden başlattım ama hala barouse duruyor. Ne yapmalıyım? Ayrıca uygulamalardan silmeye çalışınca dosya bulunamıyor hatası veriyor.

Eğer denetim masasında gözüküyorsa yazılım revoo uninstnaller ile silmeyi deneyin. Eğer olmaz ise uygulamanın klasörüne sağ tıklayıp özelliklere girip güvenlik alanından kendinize tam yetki vererek silmeyi deneyin yine olmaz ise güvenli moda girip silin.

Arkadaşlar sadece Malwarebytes yeterli mi birkaç tane virüs buldu sildim yeniden başlattım ama hala barouse duruyor. Ne yapmalıyım? Ayrıca uygulamalardan silmeye çalışınca dosya bulunamıyor hatası veriyor.

Hayır denetim masasında gözükmüyor

Dosya Ekleri

• 20240626_225747.jpg
    408 KB · Görüntüleme: 67
Belirtilen yola gidin belki öyle bir dizin yoktur artık. Bazen Windows böyle hatalar verebiliyor.

Belirtilen yola gidin belki öyle bir dizin yoktur artık. Bazen Windows böyle hatalar verebiliyor.
Evet dediğinizi yaptım şuanda ugulamalrda ve denetim masasında gözükmüyor bundan sonra herhangi bir sıkıntı çıkarmı acaba?

Çıkarmaz ama indirdiğiniz dosyaların ne yaptığına dikkat edin yeter.

Emin olmak için %temp%, prefetch, temp dosyalarını temizleyin.

Hocam antivirüs programlarına güvenmeyin bende güveniyordum lakin telefona reklam virüsü girdiğinde silmek için (ismini veremem) indirdiğimde virüs ben buradayım demesine rağmen telefonuzda virüs yok dedi siz en iyisi sıfırlayın PC'yi eğer uygulamayı bulamazsanız yüksek ihtimalle gitmiştir. Var ise format attırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…