Hayır denetim masasında gözükmüyorEğer denetim masasında gözüküyorsa yazılım revoo uninstnaller ile silmeyi deneyin. Eğer olmaz ise uygulamanın klasörüne sağ tıklayıp özelliklere girip güvenlik alanından kendinize tam yetki vererek silmeyi deneyin yine olmaz ise güvenli moda girip silin.
Evet dediğinizi yaptım şuanda ugulamalrda ve denetim masasında gözükmüyor bundan sonra herhangi bir sıkıntı çıkarmı acaba?Belirtilen yola gidin belki öyle bir dizin yoktur artık. Bazen Windows böyle hatalar verebiliyor.
Emin olmak için %temp%, prefetch, temp dosyalarını temizleyin.Arkadaşlar sadece Malwarebytes yeterli mi birkaç tane virüs buldu sildim yeniden başlattım ama hala barouse duruyor. Ne yapmalıyım? Ayrıca uygulamalardan silmeye çalışınca dosya bulunamıyor hatası veriyor.
Arkadaşlar sadece Malwarebytes yeterli mi birkaç tane virüs buldu sildim yeniden başlattım ama hala barouse duruyor. Ne yapmalıyım? Ayrıca uygulamalardan silmeye çalışınca dosya bulunamıyor hatası veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.