Barracuda X'de dip ses var

Kirve

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Kulaklık 12.05.22 tarihinde elime ulaştı, deneyimledim ve Wireless modunu kullanırken dip ses almaktayım.
Derinden bir sssssssss sesi gelmekte. Kulaklıktaki ses tekerleğini kıstığımda sesi duymuyorum. Ama açıkken dip ses var.
Kablolu modunu bilgisayarda çalıştıramadım. Ama telefona taktığımda çalısıyor. Sanırım kablolu modda dip ses gelmemekte(bilgisayarda deneyemedim).

Araştırdım taradım ama bununla ilgili hiçbir çözüm bulamadım. Aramızda bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun kalırım.
Bu kulaklığı kullanıp bu şekilde sorun yaşayan var mı? Değişim yapabilme hakkım oldup olmadığını bilmiyorum, varsa değişim mi yapayım garantiye mi yollayayım ya da bir çözümü var mı?

THX spatial Audio programını satın alıp EQ ayarlamalarla bu sorunu çözebilir miyim? Gamepower Medusa kullanıyordum o kulaklıkta bile böyle bir dip ses sorunu yaşamıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık ile ilgili son durum nedir acaba nasıl bir süreç yaşadığını anlatabilir misin?

Kulaklığı 3 defa değişime yolladım. Üçünde de ürün aynı şekilde dipsesliydi (Wi-Fi modunda). Ben de dayanamadım uğraşacak zamanım da yoktu. Böyle kullanmaya karar verdim. Ses kısma tekerleğinden sesi biraz kısıyorum dip sesin gideceği kadar.
Kablolu modunu( AUX ) bir defa denediğimden dolayı pek bir şey diyemem. Tek başıma kullandığımdan dolayı dışarı ses veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum (dışarıda da çok kullanmadım.) Ses düzeyi genel olarak düşük kullanıyorum zaten. Bazen müzik moduna girdiğimde açıyorum ses düzeyi bass düzeyi gayet yeterli durumda. THX 7.1 açmıyorum. Sesleri bozuyor gibi geliyor bana. Parayla alınan programı da deneme sürümü olarak kullandım bir iki gün, programsızda kullanabilirim dedim satın almadım. Çekim alanı iyi güzel yeterli. Mikrofonu çok harika diyeceğiniz kalitede ses gitmiyor (arkadaşların söylediği kadarıyla. Ama çok kötü de değil. Anlaşılır ve rahatça iletişim kurabilirsin.) Şarjı güzel gidiyor, şu şekilde denediğimde; 3 günde her gün 4 saat kullandım 3.günde bitmişti. Şarjda kullandım yine bir sıkıntı olmadı. Oyunlarda denedim sesin geldiği yerleri şaşırtmıyor gayet güzel işliyor 7.1'i (Razer 7.1 programı değil, kulaklığın kendisi)

Ürünü garantiye yolladım iade talebiyle umarım iade ederler böyle bir sorunla karşılaşmak üzücü gerçekten. Razer gibi adını duyurmuş bir markanın böyle kronik bir sorunu olması daha da kötü. Zahmet edip bilgi verdiğin teşekkürler.
Kulaklığı 3 defa değişime yolladım. Üçünde de ürün aynı şekilde dipsesliydi (Wi-Fi modunda). Ben de dayanamadım uğraşacak zamanım da yoktu. Böyle kullanmaya karar verdim. Ses kısma tekerleğinden sesi biraz kısıyorum dip sesin gideceği kadar.
Kablolu modunu( AUX ) bir defa denediğimden dolayı pek bir şey diyemem. Tek başıma kullandığımdan dolayı dışarı ses veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum (dışarıda da çok kullanmadım.) Ses düzeyi genel olarak düşük kullanıyorum zaten. Bazen müzik moduna girdiğimde açıyorum ses düzeyi bass düzeyi gayet yeterli durumda. THX 7.1 açmıyorum. Sesleri bozuyor gibi geliyor bana. Parayla alınan programı da deneme sürümü olarak kullandım bir iki gün, programsızda kullanabilirim dedim satın almadım. Çekim alanı iyi güzel yeterli. Mikrofonu çok harika diyeceğiniz kalitede ses gitmiyor (arkadaşların söylediği kadarıyla. Ama çok kötü de değil. Anlaşılır ve rahatça iletişim kurabilirsin.) Şarjı güzel gidiyor, şu şekilde denediğimde; 3 günde her gün 4 saat kullandım 3.günde bitmişti. Şarjda kullandım yine bir sıkıntı olmadı. Oyunlarda denedim sesin geldiği yerleri şaşırtmıyor gayet güzel işliyor 7.1'i (Razer 7.1 programı değil, kulaklığın kendisi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı