Bartın nasıl bir yer?

Kasaba şehri olması açıkçası baya hoşuma giden özelliklerinden biriydi ama insanlrından kaynaklı çeker miyim ondan emin olamıyorum

Büyükşehirden geliyorsan çok sıkılırsın ama ortalama bir Anadolu şehrinden geliyorsan en azından denizi var diye kendini bir nebze mutlu edebilirsin :D

Kral ben Ankara'dayım ama zaten sıkıldığım en büyük şeylerden biri. Toplu taşımada yaşadığımız trafikler neredeyse İstanbul gibi olacağız.

Belediye başkanı hangi parti bir bakalım?😃

Ben ona bakmadım.

Kral ben Ankara'dayım ama zaten sıkıldığım en büyük şeylerden biri toplu taşımada yaşadığımız trafikler neredeyse İstanbul gibi olacağız

LAN BEN ONA BAKMAADIM

Evet Ankara çok fazla iç göç aldı. O yüzden İstanbul olma yolunda ilerliyor. Eğer kafanda sakin olsun trafik olmasın gibi şeyler varsa tabii memnun kalırsın.

Bu beni mutlu etti açıkçası.
Hemen sevinme derim. Marış Manço'ya uzun saçları sebebiyle dinamitli saldırı yapmasıyla meşhur olan Kütahya'yı bile CHP kazandı.

Bartın, 2023 seçimlerinde Erdoğan'a %60 oy verdi. Bir önceki yerel seçim olan 2019 seçimlerinde de AKP+MHP toplam oyu %71 idi.

Yine de Bartın, hiçbir zaman AKP belediyesi olmadı. DSP ve MHP belediyesi olarak yolculuğunu sürdürdü. Geçen seneki seçimlerde de eski DSP'li başkan tekrardan seçildi.

Kısaca söylemem gerekirse: Bir belediyeyi AKP kazanıyorsa halkı yobaz, CHP kazanıyorsa halkı açık görüşlü falan olmuyor. Ön yargılı davranmamak gerek bu konuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı