Baruto serisi nereden izlenmeye başlanmalı?

Sai uzumaki

Yoctopat
Katılım
21 Ekim 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Baruto da 108 bölüme kadar geldim fakat şu ana kadar 62 bölüm hariç diğer tüm bölümler çöp kısacası bana olay şu bölümden itibaren güzel olmaya başlıyor öncesi boş deyin tafsiye verin.
 
Öncelikle sanırım Technopat'da yenisiniz, yazılarınıza ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim, aksi takdirde ufak cezalar yiyebilirsiniz. ( cezadan kastım süreli mesaj yazamama vs. ). Öncelikle eğer animeyi izlemem şart diyorsan 200'den sonrasına bakabilirsin ( sasuke kurama Naruto falan içeriyor ), animeden izlemen şart değilse mangadan takip etmeni öneririm.
 
Baruto da 108 bölüme kadar geldim fakat şu ana kadar 62 bölüm hariç diğer tüm bölümler çöp kısacası bana olay şu bölümden itibaren güzel olmaya başlıyor öncesi boş deyin tafsiye verin.
Boruto direk izlenmez.
200. bölüm sonrasına bakabilir veya filler bölümleri atlayarak izleyebilirsiniz.

Bana kalırsa zaman kaybından birşey değil animesi , mangasını okumak daha mantıklı.
 
Naruto'nun geçmişine gittikleri, Momoshiki dövüşü ve Ishiki dövüşü dışında izlemeye zaman bile ayırma. Naruto animesi pain savaşından sonra bitmeliydi.
 
Naruto'nun geçmişine gittikleri, momoshiki dövüşü ve ıshiki dövüşü dışında izlemeye zaman bile ayırma. Naruto animesi pain savaşından sonra bitmeliydi.

Yok be hocam, o kadar da değil.
Bana kalırsa finali öyle olmamalıydı, Boruto serisinde hokage oluşunu gördük ama bunu Shippuden finalinde görmemiz gerekti.

Çocuk hayaline ulaştıktan sonra başına gelmeyen kalmadı a-
 
Boruto başlı başına çöp zaten, yani şu bölümden itibaren sarmaya başlıyor, güzelleşiyor diyeceğimiz bir bölüm yok bana göre. Ha dövüşler var mı var tabi ki ( bir elin 5 parmağını geçmez o da), fakat beklentilerini karşılar mı, Naruto'daki tadı alır mısın, ona pek bir şey diyemem. Ama olayları iyice kavraman için 151. bölümden itibaren başlayıp izlersen daha iyi olacaktır.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı