Baş ağrısı geçmiyor

düşenekmek

Decapat
Merhaba 16 yaşındayım. genelde başı hep ağrıyan biriyim. Ve her zaman sağ gözüm ve sağ gözümün üstüne doğru oluyor ağrı. Bazı dönemlerde her gün ağrıdığı oluyor ve ilaç içmezsem asla durmuyor. Birkaç kere ilaç içsem ve uyusam dahi uyandığımda bile devam eden baş ağrılarım oldu ki şu anda onlardan birini yaşıyorum. Dün akşam başladı mide bulantısıyla beraber. Ağrı kesici aldım bir işe yaramadı. Uyudum gözümü açtım hava aydınlanıyordu saate bile bakamadım başım çatlıyordu. Kafayı koydum bir daha uyudum sanırım saat 7 civarıydı, kalktım başım hala aynı. Gittim buz aldım salonda koltuğa oturdum buzu başına koydum o biraz dindirdi ağrıyı ve uyudum saat 8 de tekrar uyandım baş ağrısı devam ediyor. Böyle böyle öğlen 1'e kadar aynı tekrar etti şu an hala başım çatlıyor. Migren falan olabilir mi daha önce bunun için hiç doktora gitmedim sizce gitmeli miyim?

Elbette doktora gitmelisin. Daha büyük sorunların habercisi olma ihtimali var.

Hastaneye gidin hocam olabilirmi olabilir allah bilir.

Su tüketin ve başınız ağrıdığı zaman uyuyun ilaca başvurmayın. Bağımlı olunca beyin o durumu çözmeye çalışmaz.

Su tüketin ve başınız ağrıdığı zaman uyuyun ilaca başvurmayın. Bağımlı olunca beyin o durumu çözmeye çalışmaz.

Hocam dün akşam başladı 15 saat uyumuşum hayatımda en fazla 10 saat uyumuş insanım. Asla geçmiyor kafayı sıyırmak üzereyim şu an. Birazdan hastaneye gideceğim.

Hocam dün akşam başladı 15 saat uyumuşum hayatımda en fazla 10 saat uyumuş insanım. Asla geçmiyor kafayı sıyırmak üzereyim şu an. Birazdan hastaneye gideceğim.

15 saat uyku da hiç sağlıklı değil, senin önce sağlıklı bir uyku çizelgen olmalı.

Diyorum ya zaten genelde 8 saat uyurum en fazla 10. dün ilk defa böyle bir şey oldu.

Dediğim gibi sağlıklı değil, bir doktora görün. Uyunman için değil, baş ağrın için. Ayrıca uyandığın zaman ve uyumadan önce ağrı kesici içtin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…