Baş ağrısı geçmiyor

düşenekmek

Decapat
Merhaba 16 yaşındayım. genelde başı hep ağrıyan biriyim. Ve her zaman sağ gözüm ve sağ gözümün üstüne doğru oluyor ağrı. Bazı dönemlerde her gün ağrıdığı oluyor ve ilaç içmezsem asla durmuyor. Birkaç kere ilaç içsem ve uyusam dahi uyandığımda bile devam eden baş ağrılarım oldu ki şu anda onlardan birini yaşıyorum. Dün akşam başladı mide bulantısıyla beraber. Ağrı kesici aldım bir işe yaramadı. Uyudum gözümü açtım hava aydınlanıyordu saate bile bakamadım başım çatlıyordu. Kafayı koydum bir daha uyudum sanırım saat 7 civarıydı, kalktım başım hala aynı. Gittim buz aldım salonda koltuğa oturdum buzu başına koydum o biraz dindirdi ağrıyı ve uyudum saat 8 de tekrar uyandım baş ağrısı devam ediyor. Böyle böyle öğlen 1'e kadar aynı tekrar etti şu an hala başım çatlıyor. Migren falan olabilir mi daha önce bunun için hiç doktora gitmedim sizce gitmeli miyim?

Hastaneye gidin hocam olabilirmi olabilir allah bilir.

Merhaba 16 yaşındayım. Genelde başı hep ağrıyan biriyim. Ve her zaman sağ gözüm ve sağ gözümün üstüne doğru oluyor ağrı. Bazı dönemlerde her gün ağrıdığı oluyor ve ilaç içmezsem asla durmuyor. Birkaç kere ilaç içsem ve uyusam dahi uyandığımda bile devam eden baş ağrılarım oldu ki şu anda onlardan birini yaşıyorum. Dün akşam başladı mide bulantısıyla beraber. Ağrı kesici aldım bir işe yaramadı. Uyudum gözümü açtım hava aydınlanıyordu saate bile bakamadım başım çatlıyordu. Kafayı koydum bir daha uyudum sanırım saat 7 civarıydı, kalktım başım hala aynı. Gittim buz aldım salonda koltuğa oturdum buzu başına koydum o biraz dindirdi ağrıyı ve uyudum saat 8 de tekrar uyandım baş ağrısı devam ediyor. Böyle böyle öğlen 1'e kadar aynı tekrar etti şu an hala başım çatlıyor. Migren falan olabilir mi daha önce bunun için hiç doktora gitmedim sizce gitmeli miyim?

Su tüketin ve başınız ağrıdığı zaman uyuyun ilaca başvurmayın. Bağımlı olunca beyin o durumu çözmeye çalışmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı