Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 17 Haziran 2021 #11 Bazen oluyor bazen olmuyor kimi insanın sürekli başı ağrır ben gibi başınız ağrıdığı için mi böyle bir konu açtınız yoksa meraktan mı?
Bazen oluyor bazen olmuyor kimi insanın sürekli başı ağrır ben gibi başınız ağrıdığı için mi böyle bir konu açtınız yoksa meraktan mı?
KS KS 3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 17 Haziran 2021 #12 Captain Levi dedi: Bazen oluyor bazen olmuyor kimi insanın sürekli başı ağrır ben gibi başınız ağrıdığı için mi böyle bir konu açtınız yoksa meraktan mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk mesajda başım ağrıyor demiştim ya.
Captain Levi dedi: Bazen oluyor bazen olmuyor kimi insanın sürekli başı ağrır ben gibi başınız ağrıdığı için mi böyle bir konu açtınız yoksa meraktan mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk mesajda başım ağrıyor demiştim ya.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 17 Haziran 2021 #13 382019 dedi: Hocam ilk mesajda başım ağrıyor demiştim ya. Genişletmek için tıkla... Hocam çay içiyormusunuz? Çay içiyorsanız içmediğiniz zaman başınız ağırayabiliyor.
382019 dedi: Hocam ilk mesajda başım ağrıyor demiştim ya. Genişletmek için tıkla... Hocam çay içiyormusunuz? Çay içiyorsanız içmediğiniz zaman başınız ağırayabiliyor.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 17 Haziran 2021 #14 Shuichi Tatsuo dedi: Baş dediğin ağrır zaten. Genişletmek için tıkla... Normalde ağrımaması gerekir, ağrı varsa bir sorun vardır. Fazla kafein alımı, susuzluk, stres vb.
Shuichi Tatsuo dedi: Baş dediğin ağrır zaten. Genişletmek için tıkla... Normalde ağrımaması gerekir, ağrı varsa bir sorun vardır. Fazla kafein alımı, susuzluk, stres vb.