YouTube Başarı elde ettikten sonra nasıl ilerlenmeli?

fewymontages

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, YouTube kanalıma birkaç video yükledim ve bayağı izlendi, beğeniler ve yorumlar aldı. Çok şaşırdım, herkes yorumlarda övdü, eleştirdi. Benim asıl hedefim önce kitle toplayıp Kick'te yayın açmak. Arkadaşlar, umudumu kaybetmiştim ama görüntülemeyi görünce tekrar umutlandım. 15 yaşına gireceğim, tornacıda işe başladım, yine zaman ayırıyorum dediğim gibi. Sizce iyi mi bu kadar görüntüleme, abone falan? Şimdi Discord'da kitle toplayıp yayın açmaya geçsem patlar mıyım? Hayalim güzel bir yayıncı olmak.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    85,7 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    346,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntülenmeler yeni bir kanal için oldukça iyi gelişiminizin devamını dilerim. Canlı yayın kitlesi oturtmak zaman ister ondan ilk yayınlarınızda az kişi olursa ümitsizliğe kapılmayın. Discord'dan kitle edinmek mantıklı bir fikir ama bence instangram,tiktok gibi platformlara da kısa videolu içerikler üretip canlı yayın kitlesi oluşturabilirsiniz. Devir artık kısa videoların devri bu tip videolardan daha çok insana ulaşabiliyorsunuz.

Arkadaşlar, YouTube kanalıma birkaç video yükledim ve bayağı izlendi, beğeniler ve yorumlar aldı. Çok şaşırdım, herkes yorumlarda övdü, eleştirdi. Benim asıl hedefim önce kitle toplayıp Kick'te yayın açmak. Arkadaşlar, umudumu kaybetmiştim ama görüntülemeyi görünce tekrar umutlandım. 15 yaşına gireceğim, tornacıda işe başladım, yine zaman ayırıyorum dediğim gibi. Sizce iyi mi bu kadar görüntüleme, abone falan? Şimdi Discord'da kitle toplayıp yayın açmaya geçsem patlar mıyım? Hayalim güzel bir yayıncı olmak.

Kanka kanal güzel ama hep aynı içerikler insanlar sıkıldı artık bunlardan kapak tasarımların falan bayağı iyi ama daha geniş kitleler elde etmek için farklı fikirler bul.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı