Başarı Kalbi kanalının e-kitabı alınır mı?

Hiçbir YouTuber ya da sosyal medya fenomeninin kitabı satın alınmaz. Kendilerine rakip oluşturmak isterler mi? Elbette istemezler. Verdikleri bilgiler de bomboş bilgiler oluyor. Tavsiye etmem.
Bizim çoğu insanda şöyle bir algı var o kadar para kazanıyorsa eğitim satmaz hayır satar çünkü adam o eğitim videosunu çekmek için saatlerce zaman harcıyor ve ekipman alıyor sen şimdi bu kadar uğraşsan bedava mı yoksa paralı mı verirsin asıl kazancı youtube sakız parasını ise eğitimden çıkarıyor onun gibi düşün evet kimse kendisine rakip çıkarmak istemez sadece kendi yaptıkların kanalların nişini yani kategorisini söylemiyorlar onun dışında önerebileceği youtube de milyonlarca niş var zaten kazandıkları parayı youtube kanallarının istatiğinden gösteriyorlar onuda geçtim banka hesaplarını açıp gösteriyorlar.

Hayal satıyorlar. Web sitelerine koydukları videoda çocuk 2 milyon TL ciro yaptığını söylüyor ama mutfak masasının koltuğuyla bilgisayarın başına oturuyor. Kendisinin anlatımına göre multimilyoner bir tipleme ama yatırımlarıyla servetine servet katması gerekirken YouTube videosu yapıp yapay zekaya elektronik kitap yazdırıp 200 liraya satmak gibi bir tercihi var. Bu tarz adamlar sosyal medyayı iyi bilmeyen, teknolojiye hakim olmayan, sağda solda gördükleri başarılı YouTuber'ları görüp yaptıkları işleri hafife alıp, bunu ben de yaparım ya çocuk oyuncağı diye düşünen az çalışarak çok kazanacaklarını zanneden saf insanları avlıyorlar. Paranızı böyle boş şeylere harcamayın. Elon Musk bile olsanız günde 1-2 saat çalışıp ayda yarım milyon gelir yapamazsınız. (ELEKTRONİK kitabında 10 yıllık tecrübelerini anlattığını dile getirmiş fakat kahramanımız 21 yaşında. 11 yaşından bu yana sosyal medyadan milyonlar kazanan bir insandır kendisi (!))

Erkan Kolcu on Instagram: "Kendisi yazılım alanında iş yapıyor. Ve yapması gereken projeleri “Türkiye’deki sorunlara, insanların hayatında yer kaplayan şeylere göre” yapmasını istemiştim ondan. Kendisi bunu güzel analiz etti, 8 ay pes etmeden denedi ve başardı. Başlatmasındaki tek sebep bu olmayabilir. Ama bunun çok fazla etkisi olduğuna ve çok para kazandırdığına eminim. 🙂"
videoda bir müşterisinin onun sözünü çerçeveletip duvara astığını belirtiyor fakat görseli googledan alıp photoshop ile düzenlemiş 😀

astı diye bir şey demiyor ki asmasını söyledim demiş örnek olarak o fotoğrafı koymuş

Son düzenleme:
@762954, bu tarz kanallar çoğunlukta sattıkları eğitim seti ya da kitaplardan kazanıyor. İnsanımızın gözünü açması lazım.

Bizim çoğu insanda şöyle bir algı var o kadar para kazanıyorsa eğitim satmaz hayır satar çünkü adam o eğitim videosunu çekmek için saatlerce zaman harcıyor ve ekipman alıyor sen şimdi bu kadar uğraşsan bedava mı yoksa paralı mı verirsin asıl kazancı youtube sakız parasını ise eğitimden çıkarıyor onun gibi düşün evet kimse kendisine rakip çıkarmak istemez sadece kendi yaptıkların kanalların nişini yani kategorisini söylemiyorlar onun dışında önerebileceği youtube de milyonlarca niş var zaten kazandıkları parayı youtube kanallarının istatiğinden gösteriyorlar onuda geçtim banka hesaplarını açıp gösteriyorlar.

astı diye bir şey demiyor ki asmasını söyledim demiş örnek olarak o fotoğrafı koymuş
böyle zeki arkadaşları gördüğümde çok mutlu oluyorum.😄 Aziz Nesin haklıymış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı