Ban sebebi değil fakat bazı oyunlarda (Team Fortress 2) başarım tamamlayınca eşya veriyormuş o tür oyunlarda yapılınca ban sebebine yol açıyormuş. Ben genelde oynayıp bitirdiğim ve başarımları tamamlamak için oyunu tekrardan en zor zorluk seviyesinde oyna diye beni zorlayan oyunlarda kullanıyorum. Onun dışında Tomb Raider 2013 oyununda "Multiplayer modunda son seviyeye gel, multiplayer modunda şu kadar silah aç, multiplayer modunda şu kadar adam öldür" gibi başarımları var o yüzden o oyunda kullandım çünkü multiplayer modu neredeyse ölü durumda. O başarımları tamamlamam haftalarımı hatta aylarımı alırdı uğraşmak istemedim. Normalde çoğu başarımı kendim emek vererek yapıyorum ve emek verilen şey daha çok keyif veriyor insana. Arkadaşların dediği bazı kişiler oyunu 0.1 saat oynayıp tüm başarımları tamamlamış görünüyor. Bu ne yapan kişiye bir şey kazandırır ne yapan kişiyi tatmin eder ne de dışarıdan bakılınca hoş görünür. Bu şekilde yapmak çok saçma ve gereksiz. Ama oynayıp bitirdiğin ve seni tekrar baştan oynaman için zorlayan oyunlarda kullanılabilir bence.