Steam Başarım hilesi ban sebebi mi?

489483

Hectopat
CS:GO Forest ve Left 4 Dead 2 için yapmak istiyorum ancak hesabımda RDR2 GTA 5 falan var. Banlanırım diye çok korkuyorum ban sebebi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO Forest ve Left 4 Dead 2 için yapmak istiyorum ancak hesabımda RDR2 GTA 5 falan var. Banlanırım diye çok korkuyorum ban sebebi mi?
Hakkınız olmayan bir şeyi haketmenize yarayan herşey ban sebebidir. Umarım öyle bir hataya düşmezsiniz. Deneyimlerimizle herhangi bir yazılım ile diğer oyunculara karşı herhangi bir konuda üstünlük sağlayacak girişimlerimiz de umarım ban yersiniz teşekkürler.

Artı -4 Eksi
Hakkınız olmayan bir şeyi hak etmenize yarayan her şey ban sebebidir. Umarım öyle bir hataya düşmezsiniz. Deneyimlerimizle herhangi bir yazılım ile diğer oyunculara karşı herhangi bir konuda üstünlük sağlayacak girişimlerimiz de umarım ban yersiniz teşekkürler.

2 günlük birine göre bunlar çok ağır laflar bence sözlerine dikkat et.

Son düzenleme:
Steam Achiement Manager (SAM), hiçbir zaman VAC yasağına sebep olmadı ve hala olmamakta. Yalnız bazı oyun geliştiricileri hile kullandığınızı görürse oyun yasaklaması verebiliyor. Ya da oyuna ait topluluk forumundan yasaklayabiliyor. Bunun örneğini Payday 2'de çok gördüm.

Bunu engellemenin tek yolu ise başarımları göstere göstere açmamak.

Değişen bir şey yok. SAM oyun dosyalarına hiçbir türlü müdahale etmediği için yasaklanma alma gibi bir durum olamaz. Bunun yanı sıra VAC sisteminin devreye girmesi için VAC korumalı sunuculara bağlanmanız gerekmekte. İkisini de yapmadığı için VAC sistemi tetiklenmemekte.

Bilip bilmeden araştırmadan gelmiş burada konuşuyorsunuz. Kullanan bir sürü insan var ban yiyen görülmemiş üstüne bir de umarım ban yersiniz diyorsunuz.
Sırf insanlar kullanıyor diye meşru mu oluyor? Ona bakarsan CS:GO ve GTA 5 da hile kullanıp ban yemeyen insanlar var. Hile meşru mu oldu bu oyunlarda şimdi? Üslubunuza dikkat edin ve insanlara demeden önce kendiniz araştırın. Valve'ın abonelik sözleşmesinde herhangi bir şekilde 3. parti bir uygulamanın kullanılması durumunda Valve aboneliği gerekçe bildirmeden fesh edebilir diye bir madde var. Sizin başarım için kullandığınız uygulama Valve'a ait olmayan 3. parti bir uygulama. Evet kimse şu anlık ban yemiyor fakat ileride Valve bu duruma el atmak isterse geriye dönük binlerce ban olacak çünkü hem sözleşmeye aykırı hem de bu uygulamayı kullanarak elde edilen başarımları tespit etmek aşırı kolay. Arkadaşa katılıyorum hile ne olursa olsun umarım ban yenmesi ile sonuçlanır.

Bilip bilmeden araştırmadan gelmiş burada konuşuyorsunuz. Kullanan bir sürü insan var ban yiyen görülmemiş üstüne bir de umarım ban yersiniz diyorsunuz.
Başkalarının kullandığı hile ve benzeri programlar üzerinden kendini haklı görme durumu üzücü bir durum. Umarım onlarda ban yer.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı