Steam Başarım hilesi yapmak ban yedirir mi?

Samuroski

Femtopat
Daha fazla  
Ben Steam'de başarımları fullemek için bir uygulama yükledim ve fulledim şu an toplam 15 bine yakın başarımım var ban yedirir mi veya sıkıntı yaratır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 76
Ban yemezsiniz fakat gerek var mı? Hile ile yaptığınız direkt olarak belli olduğundan hiçbir değeri yok mesela benim gözümde.

Steam'den ban yemezsin. Fakat başarım topluluklarına ve başarım sitelerine giriş yaparsan hem linç edilirsin hem ban yersin. Oralardan yediğin banlar Steam hesabına etki etmez.

Ban yemezsiniz fakat gerek var mı? Hile ile yaptığınız direkt olarak belli olduğundan hiçbir değeri yok mesela benim gözümde.
Sana katılıyorum fakat banada arkadaşım gösterdi normalde yapmazdım ama yapınca hoşuma gitti ve hepsini fulledim görüntü hoşuma gittiği için (teşekkür ederim)

Steam'den ban yemezsin. Fakat başarım topluluklarına ve başarım sitelerine giriş yaparsan hem linç edilirsin hem ban yersin. Oralardan yediğin banlar Steam hesabına etki etmez.

Neden linç ediliyimki? Ve teşekkür ederim cevabın için

@Samuroski, topluluklarda hile ile açtığınız ilk bakışta belli olduğundan linç ediyorlar, iyi karşılanmıyor. Ben bile profili değersiz olarak görüyorum.

Örnek olarak Steam Hunters sitesi var. Oraya profilinizi bağlarsanız siteden ban yiyorsunuz, sıralamaya dahi almıyorlar.

Son düzenleme:
Neden linç ediliyim ki? Ve teşekkür ederim cevabın için.
Başarım siteleri ve toplulukları insanların başarım kasarken birbirine yardımcı olduğu, kastıkları başarımların görsel anlamda değer kazandığı(Malum Steam'de Playstation'daki kupa sistemi gibi bir sistem olmadığı için Steam üzerinde bu başarılar görsel anlamda bile değersiz) ve başarım kasma konusunda birbiriyle yarıştığı ortamlar. İnsanların emek verdiği ve yarıştığı ortamda hile yaparsan, neden linç edilmeyesin ki?

Görüntü olarak hoşunuza gittiğini söylemişsiniz. Amaç sadece kendini görsel anlamda tatmin etmekse başarım hilesi yapman problem değil.

Neden linç ediliyimki? Ve teşekkür ederim cevabın için
İnsanların tek bir başarım için saatlerce, günlerce uğraşması ve cidden başarması karşısında senin tek bir tık ile zahmetsiz alman o kişileri rahatsız edebiliyor. Bende zevkine %100 kasan biri olarak rahatsız oluyorum doğrusu ama çok umursamam. Sonuçta işin havası bu, "Ben bunu başardım" demek ama siz hiçbir şey başarmadınız mantıken.

Tabi kimse umursamamalı ve kimse dert etmemeli. Ne istiyorsanız yapın.

Playstation tarafı daha fena mesela. PSNProfiles'da kupa(başarım) hilesi yaptığınız fark edilince gidip Sony'e şikayet ediliyor ve direkt Playstation hesabı(Ya da konsol, tam hatırlamıyorum) uçuruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…