Sana katılıyorum fakat banada arkadaşım gösterdi normalde yapmazdım ama yapınca hoşuma gitti ve hepsini fulledim görüntü hoşuma gittiği için (teşekkür ederim)Ban yemezsiniz fakat gerek var mı? Hile ile yaptığınız direkt olarak belli olduğundan hiçbir değeri yok mesela benim gözümde.
Steam'den ban yemezsin. Fakat başarım topluluklarına ve başarım sitelerine giriş yaparsan hem linç edilirsin hem ban yersin. Oralardan yediğin banlar Steam hesabına etki etmez.
Başarım siteleri ve toplulukları insanların başarım kasarken birbirine yardımcı olduğu, kastıkları başarımların görsel anlamda değer kazandığı(Malum Steam'de Playstation'daki kupa sistemi gibi bir sistem olmadığı için Steam üzerinde bu başarılar görsel anlamda bile değersiz) ve başarım kasma konusunda birbiriyle yarıştığı ortamlar. İnsanların emek verdiği ve yarıştığı ortamda hile yaparsan, neden linç edilmeyesin ki?Neden linç ediliyim ki? Ve teşekkür ederim cevabın için.
İnsanların tek bir başarım için saatlerce, günlerce uğraşması ve cidden başarması karşısında senin tek bir tık ile zahmetsiz alman o kişileri rahatsız edebiliyor. Bende zevkine %100 kasan biri olarak rahatsız oluyorum doğrusu ama çok umursamam. Sonuçta işin havası bu, "Ben bunu başardım" demek ama siz hiçbir şey başarmadınız mantıken.Neden linç ediliyimki? Ve teşekkür ederim cevabın için
Playstation tarafı daha fena mesela. PSNProfiles'da kupa(başarım) hilesi yaptığınız fark edilince gidip Sony'e şikayet ediliyor ve direkt Playstation hesabı(Ya da konsol, tam hatırlamıyorum) uçuruluyor.@Samuroski, topluluklarda hile ile açtığınız ilk bakışta belli olduğundan linç ediyorlar, iyi karşılanmıyor. Ben bile profili değersiz olarak görüyorum.
Örnek olarak Steam Hunters sitesi var. Oraya profilinizi bağlarsanız, siteden ban yiyorsunuz, sıralamaya dahi almıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.