GutserkeR Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:35 #1 Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı?
Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:37 #2 GutserkeR dedi: Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum hesabı vermemek için uydurmuş olabilir. Artı 0 Eksi
GutserkeR dedi: Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum hesabı vermemek için uydurmuş olabilir.
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 527 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:38 #3 GutserkeR dedi: Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Offline modda oynamak sorunu çözer diye biliyorum. Artı 0 Eksi
GutserkeR dedi: Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Offline modda oynamak sorunu çözer diye biliyorum.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.522 Çözümler 23 Yer İstanbul Pazar 22:38 #4 GutserkeR dedi: Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Başarım almamak için çevrim dışı olmanız yeterli. Oyundan oyuna değişiyor ancak dikkat etmek lazım. Artı 0 Eksi
GutserkeR dedi: Bir arkadaşım Steam hesabını verdi ancak oyunlarda başarımları alma dedi, başarımları kapatmamın veya almamamın bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Başarım almamak için çevrim dışı olmanız yeterli. Oyundan oyuna değişiyor ancak dikkat etmek lazım.
KS KS GutserkeR Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:40 #5 lostchanceee dedi: Offline modda oynamak sorunu çözer diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba tekrar Online olunca başarımlar geliyor diye gördüm bir yerde. Kayra342727 dedi: Başarım almamak için çevrim dışı olmanız yeterli. Oyundan oyuna değişiyor ancak dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Tekrar Online olunca gelir mi hocam başarımlar? Artı 0 Eksi
lostchanceee dedi: Offline modda oynamak sorunu çözer diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba tekrar Online olunca başarımlar geliyor diye gördüm bir yerde. Kayra342727 dedi: Başarım almamak için çevrim dışı olmanız yeterli. Oyundan oyuna değişiyor ancak dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Tekrar Online olunca gelir mi hocam başarımlar?
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 865 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:42 #6 Başarımlar gelse noluyor ki saçmaymış. Artı 0 Eksi
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 344 Çözümler 1 Yer İstanbul Pazar 22:42 #7 Steam Achievement Manager uygulamasıyla alınan başarımları geri kapatabiliyorsunuz onu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Steam Achievement Manager uygulamasıyla alınan başarımları geri kapatabiliyorsunuz onu deneyebilirsiniz.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:43 #8 rezdwig dedi: Başarımlar gelse ne oluyor ki saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Galiba arkadaş işiz gibi kasılmak ve onun başarımı ile mutlu olmak için istemiş olabilir. Artı 0 Eksi
rezdwig dedi: Başarımlar gelse ne oluyor ki saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Galiba arkadaş işiz gibi kasılmak ve onun başarımı ile mutlu olmak için istemiş olabilir.
KS KS GutserkeR Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:43 #9 rezdwig dedi: Başarımlar gelse ne oluyor ki saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Kendisi almak istiyormuş galiba. Artı 0 Eksi
rezdwig dedi: Başarımlar gelse ne oluyor ki saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Kendisi almak istiyormuş galiba.
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.330 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazar 22:59 #10 Oyun için hesabını vermek yerine sizi aileye davet edip siz oyunu onun sayesinde kendi hesabınızda oynasanız ? bence bu yol başarım almanıza engel olacak bir durum teşkil etmiyor. Artı 0 Eksi
Oyun için hesabını vermek yerine sizi aileye davet edip siz oyunu onun sayesinde kendi hesabınızda oynasanız ? bence bu yol başarım almanıza engel olacak bir durum teşkil etmiyor.