Steam Hesabının güvenliği nasıl sağlanır?

Hocam kahkaha patlattım hiçbir şey yapamaz böyle ezik bir adam. He eğer adamı asıp camp attıysanız oyunda hak etmişsiniz.
Katil ben değildim.

Katil oynayan değil, kurban olarak oynayan taraftaymış.

Konuya gelecek olursak: Öyle elini kolunu sallayan Steam hesabınızı ele geçiremez. Steam adınız, şifreniz, Steam Guard korumanız gibi aşması gereken birçok engel bulunmakta. Umursamanıza gerek yok ama hakaret ve küfür içerikli söylemlerinden dolayı profilini Steam üzerinden raporlayabilirsiniz. Haklı olabilecekken haksız duruma düşmüş. Ancak siz yine de oyunda diğerlerinin huzurunu bozacak davranışlarda bulunuyorsanız oynayışınızı gözden geçirin. İnsanların oyununu zehir etmeyin.
Oyunda 3 bin saatim var ve bunca zamandır başıma ilk kez böyle bir şey geliyorsa neler yapıp, neler yapmamam gerektiğini biliyorumdur bence. Zaten oyunun içinde olan "teabag" mekaniğini lüzumsuz kullanmadım hiçbir zaman. Tunnel yiyordum ve teabag atmanın yerinde bir karar olduğunu düşündüm. Küfür veya hakaret olmadığı sürece kimin nasıl oynadığının pek bir önemi yok bence. Ha yeri gelir oyunlarda toxic olmayı da severim, o ayrı. Cevabınız için teşekkürler.

Bende sanmıyorum tehdit eden kişi gözdağı vermek istemiş artık nasıl sinirlenmişse :D
Hafiften tırstırdı :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı