Başarısız ağ hatası

College Park

Hectopat
Daha fazla  
Ne zaman bir şey indirmeye çalışsam bu Opera'da olsun başka tarayıcıda olsun veya indirmek istediğim şeyin kendi Launcher gibi uygulamasında indirirken bile indirme yarıda kesilip başarısız ağ hatası veriyor. Antivirüs programlarını tamamen direkt kapattım zaten sadece W. Defender var, onu tamamen kapatıyorum yine aynı problem, bilgisayarda adaware web companion yüklüymüş onu sildim birkaç günlüğüne sorun düzeldi fakat sonra yine başladı. Çözümü nedir? Aylardır başıma dert oldu, indirdiğim şeylerde virüs vs. değil her programda oluyor bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman bir şey indirmeye çalışsam bu Opera'da olsun başka tarayıcıda olsun veya indirmek istediğim şeyin kendi Launcher gibi uygulamasında indirirken bile indirme yarıda kesilip başarısız ağ hatası veriyor. Antivirüs programlarını tamamen direkt kapattım zaten sadece W. Defender var, onu tamamen kapatıyorum yine aynı problem, bilgisayarda adaware web companion yüklüymüş onu sildim birkaç günlüğüne sorun düzeldi fakat sonra yine başladı. Çözümü nedir? Aylardır başıma dert oldu, indirdiğim şeylerde virüs vs. değil her programda oluyor bu.

Bende de oluyor yapacak bir şey yok.
Resetlemeye deneyin.

Son düzenleme:
Virüs veya Windows'un izin vermediği bir şey
Hocam PC'yi admin olarak mı kullaniyorsunuz yönetici olarak mı?

Admin ve Yönetici aynı diye biliyorum ve spam yapma.

Hayır hocam virüs vs. değil her indirmede oluyor güvenli resmi dosyalarda bile

Neyse hocam antivirüs de zaten tamamen kapalı bu indirmeleri engelleyen şey büyük ihtimal ya bir program ya da PC içindeki bir ayar olmalı zaten yeni format olduğu için engelleyecek bir program yok o zaman kesin bir ayardır ama bulamadım bir türlü. Complete Internet Repair de işe yaramadı

Neyse hocam antivirüs de zaten tamamen kapalı bu indirmeleri engelleyen şey büyük ihtimal ya bir program ya da PC içindeki bir ayar olmalı zaten yeni format olduğu için engelleyecek bir program yok o zaman kesin bir ayardır ama bulamadım bir türlü.complete ınternet repair de işe yaramadı.

Hocam çözüm bulabildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı