Başarısız insanların neden çoğu istediği oluyor?

Hiçbir zaman kendimi mükemmel olarak düşünmedim hatta kendimi sık sık aşağılarım neden böylesin neden daha çok çalışmıyorsun gibi.

Kendini aşağılamana da gerek yok. Özgüvenini yüksek tut diğerleri isterse en pahalı telefona, bilgisayara sahip olsun yoksa bu şekilde kendi moralini bozmaktan başka bir şey geçmez eline. Belki bir doktor, iki kelimeyi doğru düzgün konuşamayan basit bir futbolcunun senede kazandığını hayatı boyunca ancak kazanır biliyorsun. Yurtdışında gençler şöyle yaşıyormuş, benim sınıfımdaki böyle yaşıyor bırak sen kendi yoluna bakacaksın. Zamanla çok şey değişir.

Biraz içerlemiş gibisin.

Aile yapısı ile alakalı.

Yok be kanka sadece kuzenimin babası okumadı ama benim babam okudu onun PC'si var iyi bir PC'si çünkü onun zamanında 4000'e iyi toplanırdı PC ama benim PCdeki şu an takılı ekran kartının driveri bile yok lsgklşfdkg babam okumuş biri ama kuzenimin babası okumuş biri değil anlatmak istediğim buydu gerçi bende 5000 TL'lik bilgisayar istesem alınır ama 5000 TL PC bu zamanda iyi olmuyor maalesef.

Hocam aynı durumu ben de yaşıyorum. Böyle şeyleri fazla ciddiye almayacaksın.
Sakin ol ve bu tarz şeylere önem verme. Ailen sana başarısız olacağını söylüysa sadece tamam de, polemiğe girme. Biraz rahatla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı