Başarısız olma korkusu

Sıfır değilim sıfır olsaydım polinom, fonksiyon gibi konuları hiç yapamazdım denklem kurmayı biliyorum genel olarak klasik sorularını yapıyorum ama yeni nesiller olmuyor saatlerce TYT matematik çalıştım ocak ayına kadar ama olmadı işte yükselmedi bir türlü ilk başladığımda en temelden başlamıştım bitirdim temel atma kampınıda bitireli bayağı oluyor ama ana TYT kampına geçtikten sonra herhangi bir yükseliş olmadı TYT matematik yorum yeteneği olan adamın yapabileceği bir ders ve ben yeni nesilleri yapamıyorum olmuyor TYT Türkçe bile emeğimin karşılığını verdi ama matematik öyle değil. Temelimi atalı çok oldu ama netler artmıyor.

Hocam kesinlikle yanlış yorumluyorsunuz. TYT çözdükçe artan bir şey eğer netimiz 5-6 ise kesinlikle temeliniz eksiktir bilginiz eksiktir. İstediğiniz rehberlik hocasına danışabilirsiniz, aynı şeyi söyleyecektir ve TYT matematik temeli olmadan AYT iyi temel atılmaz ve iyi bir net sayısına ulasilamaz. TYT matematik AYT matematiğe atılan piramittir🙏 ve sıfır dediğim matematik 0 olduğunuzu belirttim. Netlerinize istinaden hocam Türkçe hakkında yorum yapmadım. Türkçe zaten zamanla artar uğraşan herkes için zamana yayılarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kesinlikle yanlış yorumluyorsunuz TYT çözdükçe artan bir şey eğer netimiz 5-6 ise kesinlikle temeliniz eksiktir bilginiz eksiktir istediğiniz rehberlik hocasına danışabilirsiniz aynı şeyi söyleyecektir ve TYT matematik temeli olmadan AYT iyi temel atılmaz ve iyi bir net sayısına ulasilamaz TYT matematik AYT matematiğe atılan piramittir🙏 ve sıfır dediğim matematik 0 olduğunuzu belirttim netlerinize istinaden hocam Türkçe hakkında yorum yapmadım Türkçe zaten zamanla artar uğraşan herkesin.

TYT matematiğin nankör olduğu aşikar ben nerede yanlış yapıyorum diye düşünüyorum temelimin eksik olduğunu da hissetmiyorum klasik soruların çoğunu yapıyorum yapamadıklarımıda öğreniyorum sıkıntı yeni nesillerde bıyıklı matematik temel atma kampını bitirdim bayağı zaman ayırmış oldum eylül ayından beri emek verdim matematiğe mecbur AYT başlayacağım artık bekleyemem başka çarem yok 5 nette kaldı TYT mat artık sıfırdan mı çalışırım başka bir şey mi yaparım bilemiyorum. Hedefim çok mat isteyen bir hedef başladığımda işlem önceliği bile bilmezdim şimdi denklem kurmayı ve başka konuları da öğrendim bayağı ortaokulda, lisede hiç matematik çalışmadım hatta bu sene ilk defa çalıştım denebilir.

TYT matematiğin nankör olduğu aşikar ben nerede yanlış yapıyorum diye düşünüyorum temelimin eksik olduğunu da hissetmiyorum klasik soruların çoğunu yapıyorum yapamadıklarımıda öğreniyorum sıkıntı yeni nesillerde bıyıklı matematik temel atma kampını bitirdim bayağı zaman ayırmış oldum eylül ayından beri emek verdim matematiğe mecbur AYT başlayacağım artık bekleyemem başka çarem yok 5 nette kaldı TYT mat artık sıfırdan mı çalışırım başka bir şey mi yaparım bilemiyorum. Hedefim çok mat isteyen bir hedef başladığımda işlem önceliği bile bilmezdim şimdi denklem kurmayı ve başka konuları da öğrendim bayağı ortaokulda, lisede hiç matematik çalışmadım hatta bu sene ilk defa çalıştım denebilir.

Peki hocam hedefiniz 10 k eşit ağırlık doğru mu?

Hocam şimdi eşit ağırlıkta 10k kurtarmıyor falan böyle demeyin 100k ile girmiş bir öğrenci mezun olunca sizden daha başarılı olabilir ya da daha fazla kazanabilir. Matematik konusu gelirsek bence konuları biliyorsun ama soru tipi görmemişsin fazla soru çözmen gerek.

EA da sıralama enflasyonu var sayısalda 100k yapan adamla EAdaki 100k yapan adam bir değil ama olursa kötü bir sıralamadan tercih verirsem kendimi daha iyi geliştirmem gerek.

Peki hocam hedefiniz 10 k eşit ağırlık doğru mu?

Evet ama bu gidişle sene sonunda belki 15 net görürüm TYT matematikte anca bu gidişle olması çok imkansıza yakın gibi

EA da sıralama enflasyonu var sayısalda 100k yapan adamla eadaki 100k yapan adam bir değil ama olursa kötü bir sıralamadan tercih verirsem kendimi daha iyi geliştirmem gerek.

Evet ama bu gidişle sene sonunda belki 15 net görürüm TYT matematikte anca bu gidişle olması çok imkansıza yakın gibi.

Tamam hocam yapmak istediğiniz hedefiniz ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı