Başarısızım ve dersleri anlamıyorum

Kesinlikle son gün çalışma, sayısal dersleri günü gününe çalış. Hatta bu tatil bile sizin için büyük bir fırsat. İyi değerlendir. Rehber Matematik izleyebilirsin, temelden anlatan bir kanal. Daha sonra ise kolaydan zora gidecek şekilde soru çözümü yapıp konuyu pekiştirirsin.

Bunun sınıfı olmaz kardeşim. Ders hep derstir. İşe yarayıp yaramaması sana bağlı. Taktiği 9. sınıftan beri uyguluyorum ve her dönem belge alıyorum. Denemeye değer.

Bak bu iyi işte hep takdir mi aldınız.

Dostum matematik temelin çok kötüyse bu 15 tatilde antrenmanlarla matematiği bitirmeni tavsiye ederim.

Sayısal derslerde işe yaramaz bu taktik. (Biyoloji hariç)

Aslında sadece böyle dertlerimin olmadığı eski zamanları özlüyorum ve her işimde bu düşünceler var ve unutmakta istemiyorum.

Sınavı kurtarmaya yeter.
Yetmez. Türlü türlü soru tipi var, sadece kağıttan okumak hiçbir şeye fayda sağlamaz. Kaldı ki bu işin birde YKS tarafı var. Şu an öğreneceğin konuyu gerçekten mantığıyla anlayıp TYT-AYT düzeyindeki soruları çözebilecek kıvama gelebildiysen ilerde sana kolaylık sağlar.

Kankam yukarıdada dedim zaten hiçbir konu aklında kalmaz diye.

Her insanın depresif zamanları olur önemli olan bu olaydan kolay kurtulmak ve sakın cevap anahtarına bakıp test çözme bende öyle yapıyordum ancak sonradan fark ettim ki (benim için çok geçti) bir yararı yok tam tersine zararı çok başka bir yerde karşına aynı soru çıkabilir ancak konuyu bilmediğin için anlamadığın için çözerken zorlanacaksın hatta çözemeyeceksin merak video konusuna gelecek olursak da hemen kimse anlayamaz önemli olan yavaş yavaş gelişim göstermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…