zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Selam arkadaşlar küçükken şunların oyununu oynuyordum. Icti Belgeli Özel Yapılmış Plastik Yeşil Mini Askerler Ordu Erkekler Oyuncak. Acaba bu oyunun ismi neydi hatırlayamadım. Basemizi falan kurup asker üretiyorduk. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Selam arkadaşlar küçükken şunların oyununu oynuyordum. Icti Belgeli Özel Yapılmış Plastik Yeşil Mini Askerler Ordu Erkekler Oyuncak. Acaba bu oyunun ismi neydi hatırlayamadım. Basemizi falan kurup asker üretiyorduk.
Çözüm Asmarde 1 Haziran 2021 zaynıl dedi: Selam arkadaşlar küçükken şunların oyununu oynuyordum. Icti Belgeli Özel Yapılmış Plastik Yeşil Mini Askerler Ordu Erkekler Oyuncak - Buy Mini Soldier,Plastic Army Men,Soldier Toy Product on Alibaba.com. Acaba bu oyunun ismi neydi hatırlayamadım. Basemizi falan kurup asker üretiyorduk. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle aradığınız oyun bu. Army Men
zaynıl dedi: Selam arkadaşlar küçükken şunların oyununu oynuyordum. Icti Belgeli Özel Yapılmış Plastik Yeşil Mini Askerler Ordu Erkekler Oyuncak - Buy Mini Soldier,Plastic Army Men,Soldier Toy Product on Alibaba.com. Acaba bu oyunun ismi neydi hatırlayamadım. Basemizi falan kurup asker üretiyorduk. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle aradığınız oyun bu. Army Men
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Temmuz 2021 #11 zaynıl dedi: Oyun 30 FPS'ye sabit galiba doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Menü ve oyun 50 FPS´ye sabit ve değiştirme imkanı sunmuyor maalesef. Aradaki cutsceneler 60 FPS. Artı 0 Eksi
zaynıl dedi: Oyun 30 FPS'ye sabit galiba doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Menü ve oyun 50 FPS´ye sabit ve değiştirme imkanı sunmuyor maalesef. Aradaki cutsceneler 60 FPS.