Base model M1 Pro MacBook Pro 14 neden hiçbir yerde yok?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
M1 Pro vardi Pt'de. Ogrenci indirimi ile 35, 999'a geliyordu. "Pro cok pahalidir." kafasiyla Air'a bakmistim sadece. Keske buna da baksaymisim daha onceden. Simdi bitmis. Mail attim, ne zaman gelecegi konusunda hiçbir fikirleri yok. Su anda da internette olanlarin hicbiri base model degil veya olsa bile fiyati ederinin cok ustunde. Apple'in resmi olarak bu urunu satmamasi bir daha gelmeyecegi anlamina kesin olarak gelir mi? Ben beklerim, sorun yok ama yeter ki Apple o sirada zam yapmasin. M1 Pro alabilecekken M2 Air almak istemiyorum açıkçası.

Genel olarak M2'ler artık ağırlıklılar, Sahibinden üzerinden 0 satanlar varsa bakın isterseniz.

@mustaine
Eğer açılmamış bir kutuysa normal bir Apple etkinleştirmesi gibi olacaktır ancak ikinci else eğer bence de o kadar para verilip alınmaz. Kutu arkasından kontrol edilebilir etkinleştirilmiş mi diye.

@mustaine
Eğer açılmamış bir kutuysa normal bir Apple etkinleştirmesi gibi olacaktır ancak ikinci else eğer bence de o kadar para verilip alınmaz. Kutu arkasından kontrol edilebilir etkinleştirilmiş mi diye.

Hic oyle atraksiyonlara girmek istemiyorum. Sahibinden'de de fiyatlar epey yuksek zaten. Bir tek 35,999'a M2 Pro kapali kutu gordum ama bir insan neden o kadar dusuge satar, bilemiyorum.

@mustaine
Bulabileceğiniz her yerdeki cihazlar için geçerli esasında, eğer internetten almam gider fiziki olarak alırım ya da stok yapmış bir yerden alırım diye düşünürseniz diye de bağlantı göndereyim doğrulama yapmak için: Check Your Service and Support Coverage - Apple Support Örnek olarak:
1678738319828.png

M2 Air'e bakmaz mısınız ki?

M2 Air'e bakmaz mısınız ki?

M2 Air, almak istedigim ozelliklerle beraber 33'e denk geliyor. 33 olmusken PT'den 3k daha verip M1 Pro koparmaya calistim ancak stokta olmadigindan basaramadim. Acelem yok, beklemekten baska carem yok sanirim. Yakinda zam gelirse orasini bilemem.

M2 Air, almak istedigim ozelliklerle beraber 33'e denk geliyor. 33 olmusken PT'den 3k daha verip M1 Pro koparmaya calistim ancak stokta olmadigindan basaramadim. Acelem yok, beklemekten baska carem yok sanirim. Yakinda zam gelirse orasini bilemem.
M1 Pro gelir mi bilemiyorum ancak ülkemizin durumu maalesef zamlar için potansiyel oluşturmakta, siz bilirsiniz ancak M1 Pro'da da M2 Air'de de alınabilir bir fırsat görürseniz kaçırmayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı