Elektronik Baseus Bowie MA10 TWS

Alıp bir köşeye atsam pili ölür mü?

Sanmıyorum.

@yigitaslan

Anker R100'den geçilir mi?

Geçilir.

@BigBangZero

Ses olarak nasıl, bassları çok önde mi?

Yani ses kalitesi iyi bass konusunda fena degil.

Arkadaşlar nakit ihtiyacından Buds3 Pro'yu iade edeceğim. Kıyaslamak tabii ki doğru olmaz. Elimde bozuk AirPods 2. nesil var (basslarda cızırtı geliyor ve artık sol tek kutuya yapışmamaya başladı) bu kulaklığa geçsem ses kalitesi memnun eder mi? Uzun zamandır AirPods dışında kulaklık kullanmadım. Fiyatı uygun olduğundan güvenemedim.

Ses kalitesi memnun eder.

Kulaklığı kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Play Store'da mobil uygulamasının yorumları ve puanı çok kötüydü, gerçekten öyle mi mesela?

Uygulaması gayet iyi.

Hocam fiyatı oldukça ucuz, Haylou GT1 Pro var şu anda, sizce geçilir mi? Cmf Buds düşünüyordum ama bunun fiyatı epey iyiymiş.

Cmf Buds Pro 2'yi rafa kaldırttı öyle diyeyim.

cmf buds pro 2 alacaktım yorumları gördükten sonra 1 tane sipariş ettim yarın gelecek tecrübemi aktaracağım test ettikten sonra

Kulaklık elime ulaştı, ses kalitesi olsun, ANC'si olsun çok iyi lakin stok hali inanılmaz basslı arkadaşlar. Biraz EQ ayarı yapmak gerekiyor, elinde EQ ayarı olan var mı?

Dışarıya çok ses veriyor mu yüzde 70 80 ses ayarında, ayrıca müzik dinlerken ortam gürültü engellemesi nasıl?
Ben başkalarından öyle bir şikayet duymadım, çok dışarıya da ses vereceğini düşünmüyorum. ANC açık ve ses seviyesi %90'da dinlediğimde dışardan sıfır ses alıyorum öyle söyleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı