yigitaslan
Hectopat
Anker R100'den geçilir mi?
Alıp bir köşeye atsam pili ölür mü?
Anker R100'den geçilir mi?
Ses olarak nasıl, bassları çok önde mi?
Arkadaşlar nakit ihtiyacından Buds3 Pro'yu iade edeceğim. Kıyaslamak tabii ki doğru olmaz. Elimde bozuk AirPods 2. nesil var (basslarda cızırtı geliyor ve artık sol tek kutuya yapışmamaya başladı) bu kulaklığa geçsem ses kalitesi memnun eder mi? Uzun zamandır AirPods dışında kulaklık kullanmadım. Fiyatı uygun olduğundan güvenemedim.
Kulaklığı kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Play Store'da mobil uygulamasının yorumları ve puanı çok kötüydü, gerçekten öyle mi mesela?
Hocam fiyatı oldukça ucuz, Haylou GT1 Pro var şu anda, sizce geçilir mi? Cmf Buds düşünüyordum ama bunun fiyatı epey iyiymiş.
Silikonlu modeller genelde yürürken kulaktan düşüyor diyorlar bu modelde durum nedir?
Dışarıya çok ses veriyor mu yüzde 70 80 ses ayarında, ayrıca müzik dinlerken ortam gürültü engellemesi nasıl?Kulaklık elime ulaştı, ses kalitesi olsun, ANC'si olsun çok iyi lakin stok hali inanılmaz basslı arkadaşlar. Biraz EQ ayarı yapmak gerekiyor, elinde EQ ayarı olan var mı?
Ben başkalarından öyle bir şikayet duymadım, çok dışarıya da ses vereceğini düşünmüyorum. ANC açık ve ses seviyesi %90'da dinlediğimde dışardan sıfır ses alıyorum öyle söyleyeyim.Dışarıya çok ses veriyor mu yüzde 70 80 ses ayarında, ayrıca müzik dinlerken ortam gürültü engellemesi nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.