800 TL bandında alınabilecek en iyisi bu mudur? Başka önerileriniz var mı?
Sanırım bu hocam ben aldım ama 1 günde kargo olayını kaçırdım maalesef o yüzden çarşamba elime ulaşacak.
800 TL bandında alınabilecek en iyisi bu mudur? Başka önerileriniz var mı?
ANC modu ve transparan mod arasında bile fark hissedemiyorum bu normal mi değilse çözümü var mı?
yani transparan modda duyduğum sesi aynen anc modda da duyuyorum etkisini hissedemiyorum anc'nin.Nasıl yani? ANC dediğin ses keser transparan da dışarıyı duymana yardımcı olur ANC etkisiz gibi mi? Yoksa tam tersi transparan ANC gibi mi?
Yani transparan modda duyduğum sesi aynen ANC modda da duyuyorum etkisini hissedemiyorum ANC'nin.
Bende şaşırdım şuan elimdeki başka bir kulaklıkta anc farkını bariz hissediyorum fakat bunda çalışmıyor gibi geldi.Kulaklık elime ulaşınca yorumlarım. Şu anda deneyimleyemediğim için yorum yapmıyorum ama yurt dışından aldığım 200 TL'lik kulaklıkta bile ANC farkı hissedilir derecede var.
Bende şaşırdım şu an elimdeki başka bir kulaklıkta ANC farkını bariz hissediyorum fakat bunda çalışmıyor gibi geldi.
Yani transparan modda duyduğum sesi aynen ANC modda da duyuyorum etkisini hissedemiyorum ANC'nin.
Hocam şimdi dışarıda deneyeceğimO sorunu bende fark ettim ANC off ve transparan modu neredeyse aynı. Fakat ANC açık iken sesi bayağı kesiyor sessiz ortamda fark edilmiyor da sesli bir ortamda deneyince fark bariz oluyor. Eğer sizin kulaklığınız ANC açıkken sesi kesmiyorsa üründe sorun olabilir.
Kulaklığın ses kalitesi çok güzel sadece buna takıldım ama benimkinde sorun yoksa iade etmem zaten fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.Bilmiyorum hocam size özel bir durum olabilir. Konuda kullanan birisi vardı gayet iyi olduğunu söylüyordu iade edebilirsiniz.
Hocam şimdi dışarıda deneyeceğim.
Kulaklığın ses kalitesi çok güzel sadece buna takıldım ama benimkinde sorun yoksa iade etmem zaten fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.