Elektronik Baseus Bowie MA10 TWS

Kutu büyük ama 140 saatlik şarj edebiliyor ve hızlı şarj var, 10dk da 2 saatlik kullanım şarj ediyor. Bence zaten bu kulaklık otobüs, uçak yolculuğu, spor salonu ve ders çalışmak için kullanılmalı. Yolda yürümek bu kulaklıklar ile çok tehlikeli bence.

Kutu büyük ama 140 saatlik şarj edebiliyor ve hızlı şarj var, 10dk da 2 saatlik kullanım şarj ediyor. Bence zaten bu kulaklık otobüs, uçak yolculuğu, spor salonu ve ders çalışmak için kullanılmalı. Yolda yürümek bu kulaklıklar ile çok tehlikeli bence.

Ya kutu falan sıkıntı değil de kulağıma iyi oturmadı mı bilemedim. Deneyip göreceğim sesini falan da test edemedim.

Ya kutu falan sıkıntı değil de kulağıma iyi oturmadı mı bilemedim. Deneyip göreceğim sesini falan da test edemedim.

Kulaklığın yanında aparatlar (xs-s-m-l) ile geliyor ben medium kullanıyorum kulağıma tam oturuyor. Kulaklık üzerinde fabrikadan xsmall ile geliyor küçük geldiğinden kulağınıza uymuyor olabilir.

Yorumların bu kadar olumlu olmasına şaşırarak bende sipariş verdim ekstra olarak 100 TL'lik kuponumu da kullandım. Verimli bir alışveriş olacağını düşünüyorum. :D

Yorumlar gerçekten fazla olumlu. Yapmayın hocam Buds FE'den geçesim geldi :d

Taşınabilirlik için o kadar iyi değil kulaklıkları kutusuz cebe atarsınız. 8 saat süresi olduğu için kutuya gerek yok normal bir günde. Çanta yoksa kutu taşınmaz.

Ses kalitesi o kadar iyiyse evde kullanmak için de alınabilir ama gereksiz övülmüş gibi geliyor 2-3k bandindaki kulaklıklarla falan kıyaslanmış. Sanmıyorum ama ses kalitesi Buds FE'den iyi diyen varsa alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı