Baseus Bracket Wireless Powerbank Alınır mı?

Yorumlarına baklıdığında gayet iyi görünüyor.

Arkadaşlar merhaba, uzun aramalar sonucu karşıma bu powerbank çıktı. Acaba telefona herhangi bir zarar verir mi, sorunları var mı? Isınma problemi vb. sorunların olmamasını istediğimden soruyorum. Şimdiden teşekkürler.

https://www.amazon.com.tr/dp/B00YU1EAPQ/ref=cm_sw_r_awdo_EB8J96RS93R5SWRX174W
Bu fiyata çok daha kaliteli ürünler var, neden Baseus ? Baseus kalitesiz değil tamam ama bu fiyat bandındaki ürünler kadar da kaliteli değil.

Tavsiye etmek üzerine Amazon hesabıma giriş yaptım, 50TL Daha verip Anker 20.000Mah olanını satın alın diye. Bir baktım ki 329TL Olmuş bütün her yerde...
1652106537818.png

Tavsiye etmek üzerine Amazon hesabıma giriş yaptım, 50TL Daha verip Anker 20.000Mah olanını satın alın diye. Bir baktım ki 329TL Olmuş bütün her yerde...
Eki Görüntüle 1382992
ben 20K'lık belkin olanını aldım fakat ürün çok büyük ve kullanımı bana zor geldiği için iade etmiştim eğr belkin almasaydım attığınız ürünü alıcaktım fakat onuda iade ederdim oda çok büyük kısacası ince olsun 10K lık olsun isterdim ve az önce linkini attığım belkin marka ürünü satın aldım kalite her zaman önemlidir. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

ben 20K'lık belkin olanını aldım fakat ürün çok büyük ve kullanımı bana zor geldiği için iade etmiştim eğr belkin almasaydım attığınız ürünü alıcaktım fakat onuda iade ederdim oda çok büyük kısacası ince olsun 10K lık olsun isterdim ve az önce linkini attığım belkin marka ürünü satın aldım kalite her zaman önemlidir. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Rica ederim, doğru seçim. Hayırlı olsun...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı