Baseus powerbank alınır mı?

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bir powerbank alacağım. Baseus'un 20 ve 30 k MAh'luk modellerine baktım. Telefon saat kulaklık gibi şeyleri veya aynı anda 2 telefon şarj edecek birisi için 20 yeter miş yoksa alkyorken 30 mu almalıyım ayrıca. 35W yeter mi yoksa 65 mi almalıyım.

Merhaba, yakın zamanda bir powerbank alacağım. Baseus'un 20 ve 30 k MAh'luk modellerine baktım. Telefon saat kulaklık gibi şeyleri veya aynı anda 2 telefon şarj edecek birisi için 20 yeter miş yoksa alkyorken 30 mu almalıyım ayrıca. 35W yeter mi yoksa 65 mi almalıyım.
Bende 20k lık ve 22.5 W versiyonu var, hem telefonumu hem kulaklığımı hemde saatimi şarj etmeye rahatça yetiyor, nerden baksan hepsini birden rahat 3 kere falan doldurur. Ama bütçen varken daha iyisini almak.. neden olmasın? 😄

Bende 20klık ve 22.5 W versiyonu var, hem telefonumu hem kulaklığımı hem de saatimi şarj etmeye rahatça yetiyor, nereden baksan hepsini birden rahat 3 kere falan doldurur. Ama bütçen varken daha iyisini almak. Neden olmasın? 😄

Teşekkürler 65 şu an gerek yok ancak 20 klık telefonu nasıl 3 kere ediyor telefon 7 k falan kılklıksaat beiklikte llırmu.

20 yeterli, ayrıca ağırlıklarına bakmayı unutmayın, yanınızda 1 kilo powerbank taşımak istemezsiniz.

Sizce 30'luk çok fiyat farkı yokken alınır mı?

Telefonum 4.5k mAh, saatim ve kulaklığım ise Total'de 700-800 mAh filan. Niye şarj edemesin ki? 😃

Anladım gayet iyi o zaman.

Telefonum 4.5k mAh, saatim ve kulaklığım ise Total'de 700-800 mAh filan. Niye şarj edemesin ki? 😃

O zaman bu gayet iyi gibi 20k mah

Technopat Haberler

Geri
Yukarı