Baseus şarj kablosu iPhone 13'te sorun yaratır mı?

Big Sumak

Kilopat
Katılım
4 Aralık 2013
Mesajlar
1.197
Çözümler
6
Selamlar herkese, birkac hafta once iPhone 13 aldim. Farkli cihazlari da sarj ettigimden kablo karisikligi olmasin diye su kablodan aldim: Amazon
Baseus'un kendi sitesinde var yazmasina ragmen data ozelligi yokmus ama alternatif bulamadigim icin iade etmedim.

Sorunum su; ben telefonumu, orijinal Apple sarj adaptorune bu kabloyla baglayinca sarj olma sesiyle birlikte sarj ekrani geliyor, ama o ekran geri kapandiginda sag ustteki sarj gostergesinde ibare gozukmuyor ve yaklasik 1 sn sonra kabloyu yeni takmisim gibi tekrar sarj olmaya basliyor. Devaminda da kesintisiz hizli sarj oluyor. Kabloda herhangi bir temassizlik yok, sarjdayken kurcaladim ama kopma vs. olmadi.

Pil sagligi hala %100 ama ileride bir sorun cikarir mi, tecrubesi olan varsa cok mutlu olurum. Ya da tekli girisi yine USB-C olan bu tarz coklu sarj-data kablosu oneriniz varsa, yazarsaniz sevinirim.
 
Normal mi hocam yani boyle olmasi? İstanbul'dayken surekli olmuyordu ama ailemin yanina memlekete geldim her taktigimda boyle olmaya basladi.

Hocam başka prizde vs denediniz mi? Telefonunuz kabloyu tak çıkar yapmış gibi algılıyor bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bir sorun yaşarsanız Apple zaten bataryayı ve değiştirir bedavaya büyük k ihtimalle. Eğer kafaya takiyorsaniz orijinal şarj kablosu kullanın tabii ki, ben olsam böyle yapardım.
 
Hocam açıkçası çok da riske atmamak lazım gibi, bir sorun olacağından değil ama gene de gerek yok ya. Bir üçlü priz iki adaptör olsun, kafa rahat olsun... Üç çıkışı olduğu için biraz geç ayırt edip şarja geçiyor da olabilir lakin dediğim gibi anormal bir etki bırakma ihtimali az da olsa varsa değmez gibi, reviewlara bakmak lazım.
 

Geri
Yukarı