Elektronik Baseus Type-C şarj kablosu 55₺

Son düzenleme:
Bu kabloyu alacaginiza Amazon.com.tr bu kabloyu alin emin olun cok daha iyi. 2 senedir kullanıyorum gram asinma, hasar vs. yok. Daha onceden Baseus kabloda kullandim ancak Ugreen bence rakipsiz.

Sizin kullandığınız iyi diye diğerleri kötü olmuyor.
Yanlış anlaşılmasın, aksini iddia etmiyorum. Bende mesela Baseus cafule kullandım. Hala kullanıyorum. Çok iyi, hiçbir sorun yok.
Az önce Baseus Halo aldım.
Siz attıktan sonra 1 tane de attığınızdan aldım. Bakalım nasıl bir deneyim yaşayacağım.
 
Ben Ugreen'den şaşmıyorum. 2 mt almıştım zamanında. 3 yıl olacak kullanıyorum. Dün yine 2 mt ilk ama 100W şarj destekli 2'li setinden aldım Amazon'dan. Yanına da bir tane Ugreen 100W adaptör çaktım. Şarj işi için parça tamamlandı.
 
Merhaba,

Samsung A71 telefon kullanıyorum. 2 ucu Typc. Araçta android auto kullanmak nasip olmadı. Araç USB girişli. Bu kablo android auto çalıştırırmı acaba? Kaç tane kablo denediysem sorun yaşadım. Sözde kaliteli diye kablo aldık 130 TL para verdik (kazıklanarak) android auto açılıyor 3-5 saniye sonra tekrar gidiyor.

Bu sorunsuz çalıştırır mı acaba?
 
Merhaba,

Samsung A71 telefon kullanıyorum. 2 ucu typc. Araçta Android Auto kullanmak nasip olmadı. Araç USB girişli. Bu kablo Android Auto çalıştırırmı acaba? Kaç tane kablo denediysem sorun yaşadım. Sözde kaliteli diye kablo aldık 130 TL para verdik (kazıklanarak) Android Auto açılıyor 3-5 saniye sonra tekrar gidiyor.

Bu sorunsuz çalıştırır mı acaba?

Livx Type-C to USB dönüştürücü alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı