A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 8 Nisan 2021 #1 Gentoo kurduğunu belirten Bash scriptler işe yarar mı? Örnek: GitHub - jeekkd/dgis: A BASH script to install Gentoo in an interactive manner A BASH script to install Gentoo in an interactive manner - jeekkd/dgis github.com
Gentoo kurduğunu belirten Bash scriptler işe yarar mı? Örnek: GitHub - jeekkd/dgis: A BASH script to install Gentoo in an interactive manner A BASH script to install Gentoo in an interactive manner - jeekkd/dgis github.com
Çözüm 4 4 433815 9 Nisan 2021 ArchBtw dedi: Gentoo kurduğunu belirten bash scriptler işe yarar mı? Örnek: GitHub - jeekkd/dgis: A BASH script to install Gentoo in an interactive manner A BASH script to install Gentoo in an interactive manner - jeekkd/dgis github.com Genişletmek için tıkla... İşe yarar ama Gentoo'yu öğrenmek ve alışmak için kurulumun önemli olduğunu düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmem.
ArchBtw dedi: Gentoo kurduğunu belirten bash scriptler işe yarar mı? Örnek: GitHub - jeekkd/dgis: A BASH script to install Gentoo in an interactive manner A BASH script to install Gentoo in an interactive manner - jeekkd/dgis github.com Genişletmek için tıkla... İşe yarar ama Gentoo'yu öğrenmek ve alışmak için kurulumun önemli olduğunu düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmem.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 9 Nisan 2021 #2 Gentoo'nun kendisini yok saymak istiyorsanız, neden olmasın? Artı 2 Eksi
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Nisan 2021 #3 ArchBtw dedi: Gentoo kurduğunu belirten bash scriptler işe yarar mı? Örnek: GitHub - jeekkd/dgis: A BASH script to install Gentoo in an interactive manner A BASH script to install Gentoo in an interactive manner - jeekkd/dgis github.com Genişletmek için tıkla... İşe yarar ama Gentoo'yu öğrenmek ve alışmak için kurulumun önemli olduğunu düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmem. Artı 1 Eksi Çözüm
ArchBtw dedi: Gentoo kurduğunu belirten bash scriptler işe yarar mı? Örnek: GitHub - jeekkd/dgis: A BASH script to install Gentoo in an interactive manner A BASH script to install Gentoo in an interactive manner - jeekkd/dgis github.com Genişletmek için tıkla... İşe yarar ama Gentoo'yu öğrenmek ve alışmak için kurulumun önemli olduğunu düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmem.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Elle kur. Ben elle kurdum, alisirsin. Su an bashte olmam harici sorun yok . Daha kuramadim xfceyi. Artı 0 Eksi
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Nisan 2021 #5 Bsd Kaymak dedi: Elle kur. Ben elle kurdum, alisirsin. Su an bashte olmam harici sorun yok . Daha kuramadim Xfce'yi. Genişletmek için tıkla... Bash'te ne sorun var hocam? Ayrıca Gentoo'da benim her zaman tavsiyem bir wmdir. DEler çok uzun sürüyor compile edilmesi, ve wmler daha hafif. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: Elle kur. Ben elle kurdum, alisirsin. Su an bashte olmam harici sorun yok . Daha kuramadim Xfce'yi. Genişletmek için tıkla... Bash'te ne sorun var hocam? Ayrıca Gentoo'da benim her zaman tavsiyem bir wmdir. DEler çok uzun sürüyor compile edilmesi, ve wmler daha hafif.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #6 433815 dedi: Bash'te ne sorun var hocam? Ayrıca Gentoo'da benim her zaman tavsiyem bir wmdir. DEler çok uzun sürüyor compile edilmesi, ve wmler daha hafif. Genişletmek için tıkla... Acik biraktim gece bilgisayari xfce compile etmesi icin. WM sevmiyorum. Daha LDM kuramadim. Surekli karsilanmayan bagimsizliklar hatasi aliyorum, USE variable ile alakali. 50. saati gecmisimdir. Delirdim delirecegim. Problem yaptigi degiskenler elogind systemd. Artı 0 Eksi
433815 dedi: Bash'te ne sorun var hocam? Ayrıca Gentoo'da benim her zaman tavsiyem bir wmdir. DEler çok uzun sürüyor compile edilmesi, ve wmler daha hafif. Genişletmek için tıkla... Acik biraktim gece bilgisayari xfce compile etmesi icin. WM sevmiyorum. Daha LDM kuramadim. Surekli karsilanmayan bagimsizliklar hatasi aliyorum, USE variable ile alakali. 50. saati gecmisimdir. Delirdim delirecegim. Problem yaptigi degiskenler elogind systemd.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Nisan 2021 #7 Bsd Kaymak dedi: Acik biraktim gece bilgisayari xfce compile etmesi icin. WM sevmiyorum. Daha LDM kuramadim. Surekli karsilanmayan bagimsizliklar hatasi aliyorum, USE variable ile alakali. 50. saati gecmisimdir. Delirdim delirecegim. Problem yaptigi degiskenler elogind systemd. Genişletmek için tıkla... Hocam elogind -systemd bu ikisini make.confdaki USE="buraya" ekleyebilir misiniz? (OpenRC kullandığınızı varsayıyorum) Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: Acik biraktim gece bilgisayari xfce compile etmesi icin. WM sevmiyorum. Daha LDM kuramadim. Surekli karsilanmayan bagimsizliklar hatasi aliyorum, USE variable ile alakali. 50. saati gecmisimdir. Delirdim delirecegim. Problem yaptigi degiskenler elogind systemd. Genişletmek için tıkla... Hocam elogind -systemd bu ikisini make.confdaki USE="buraya" ekleyebilir misiniz? (OpenRC kullandığınızı varsayıyorum)
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #8 433815 dedi: Hocam elogind -systemd bu ikisini make.confdaki USE="buraya" ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konu acayim mi? Burada konu disi konusmaktan uyari yemeyelim. Artı 0 Eksi
433815 dedi: Hocam elogind -systemd bu ikisini make.confdaki USE="buraya" ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konu acayim mi? Burada konu disi konusmaktan uyari yemeyelim.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Nisan 2021 #9 Bsd Kaymak dedi: Konu acayim mi? Burada konu disi konusmaktan uyari yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Açın hocam. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: Konu acayim mi? Burada konu disi konusmaktan uyari yemeyelim. Genişletmek için tıkla... Açın hocam.
KS KS A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #10 Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Bilgisayar alınca Void Linux ya da Arch Linux kurmaya karar verdim. Bsd Kaymak dedi: Acik biraktim gece bilgisayari xfce compile etmesi icin. WM sevmiyorum. Daha LDM kuramadim. Surekli karsilanmayan bagimsizliklar hatasi aliyorum, USE variable ile alakali. 50. saati gecmisimdir. Delirdim delirecegim. Problem yaptigi degiskenler elogind systemd. Genişletmek için tıkla... Kaynak kod tabanlı dağıtımlar bana göre değil. Artı 0 Eksi
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Bilgisayar alınca Void Linux ya da Arch Linux kurmaya karar verdim. Bsd Kaymak dedi: Acik biraktim gece bilgisayari xfce compile etmesi icin. WM sevmiyorum. Daha LDM kuramadim. Surekli karsilanmayan bagimsizliklar hatasi aliyorum, USE variable ile alakali. 50. saati gecmisimdir. Delirdim delirecegim. Problem yaptigi degiskenler elogind systemd. Genişletmek için tıkla... Kaynak kod tabanlı dağıtımlar bana göre değil.