Başıboş hayvanlar uyutulmalı mı?

Sırf sarı diye ırkçılık yapıyorsunuz.

Ben dedimki 20'den fazla saymadım sadece olan sayı köpek sayısı çok fazla sürü halindeydiler ayrıca her zaman tek başıma vakit geçiriyorum.

Goldenlar sakin o yüzden ırkçılık ne alaka?

Aynen öyle. Golden cinsi çok dost canlısı ve sakindir. Daha dün akşam akrabalarımdan gelirken pitbull cinsi bir köpek gördüm. Başı boş belli. Yemin ederim düz yolda giderken arabama saldırdı. Yayan olsaydım eğer öldürmesi kesindi.

Ben dedimki 20'den fazla saymadım sadece olan sayı köpek sayısı çok fazla sürü halindeydiler ayrıca her zaman tek başıma vakit geçiriyorum.

Goldenlar sakin o yüzden ırkçılık ne alaka?

Huylamışsındır saldırmışlardır
O köpek siyah olsa o kadar sever miydiniz merak ediyorum.

Bende bir ara annem komşuya göndermişti ve herkese saldıran bir köpek vardı bir kez değil tam 3 kez saldırmıştı.

"Akşam 7 gibi gittim kenarda bana bakıyordu geri gittim arkama bakarak sonra ayağa kalkı koşmaya başladı ben ne yaptım?

Hiçbir şey.

Forumda ne kadar cani ergen varsa başlık altında toplanıp nefret saçmışlar. Arkadaşım bunun en insancıl yöntemi kısırlaştırma işleminin aşırı yaygınlaştırılmasıdır. Eğer bu yönde bir ihtiyaç varsa sokakta ne kadar hayvan varsa kısırlaştırılır. Zaten 1 nesil sonra üreyemeyecekleri için sokak hayvanı kalmamış olur.

Huylamışsındır saldırmışlardır.
O köpek siyah olsa o kadar sever miydiniz merak ediyorum.

Syah köpek sevmeye çalışınca saldırdı eee. Ama ben siyahilere ırkçılık yapmıyorum herkes eşit.

Kusura bakma da, neden yanımda köpek maması taşıyıp leş gibi kokmak durumunda oluyorum? İşin maddi kısmı da var tabii.

Zorundasın Müslüman değil misin hayvanlarda can olduğu için zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…