Nerede artık o fiyatlar...Kaft'tan 19.90 TL'ye tişört aldığım zamanları bilirim...
Kaft'ın bazen bir alana ikincisi %50 indirimli kampanyası oluyor. Bu ayın başında böyle bir kampanya vardı mesela. Toplamda 1300 TL olan aşağıdaki sepeti 980 TL'ye aldım. Basic tişört'ler daha ucuz olduğu için böyle bir kampanyada bi' nebze uyguna alınabilir diyebilirim.
Eki Görüntüle 1677996
Nerede artık o fiyatlar...
Ben pazardan alıyorum 50-70 TL arası değişiyor, her pazar kurulduğunda beden bulunmuyor ama hafta hafta gidip 2-3 tane alıyorum 9-10 adet beni bir yaz götürüyor. Sırf marka diye 200 TL verilmez, zaten 10-15 yıkamada hepsi cam bezi gibi oluyor. Max. Gideri 2 sene bir tişört'ün.
Genelde iplik hatası olan ürünleri arıyorum, kalıp farkı olmuyor; defolu oılduğu için ucuz zaten. kalıp hatası, dikim hatası değil bzen iplik yanlış kıvrılmış oluyor. Böyle ürünleri ayırmak zor ama 100'lerce ürün arasında elbet bulunuyor. Pazarda da ucuz değil zaten beyaz atlet diye tabir ettiğimiz iç çamaşırları bile 50 TL'den başlıyor. Tshirt'ler 100-120 TL'lere kadar çıkıyor. Mağazada en az 200'den başlıyor. Açıkçası ben vermem, o kadar zengin değilim. Asgari ücretle çalışan biriyim.Basic olarak olmasa da tshirt olarak jack and jones ve Pull and Bear'i onerebilirim. Pull and bearda Basic tshirtlerde gorece uygun fiyatli. Ancak indirim dönemi bekleyip almanı tavsiye ederim.
Pazardan alinanlar ile marka urunlerde genel anlamda ciddi bir kalip farki oluyor. Siz gerek yok desenizde goze carpan bi’ fark oluyor. Kaliteli pazar mallari da zaten yine ucuz olmuyor.
Genelde IP'lik hatası olan ürünleri arıyorum, kalıp farkı olmuyor; defolu oılduğu için ucuz zaten. Kalıp hatası, dikim hatası değil bzen IP'lik yanlış kıvrılmış oluyor. Böyle ürünleri ayırmak zor ama yüzlerce ürün arasında elbet bulunuyor. Pazarda da ucuz değil zaten beyaz atlet diye tabir ettiğimiz iç çamaşırları bile 50 TL'den başlıyor. Tshirt'ler 100-120 TL'lere kadar çıkıyor. Mağazada en az 200'den başlıyor. Açıkçası ben vermem, o kadar zengin değilim. Asgari ücretle çalışan biriyim.
Mavi zaten kaliteli değil, oradan 10 tişörtüm varsa en fazla 4-5 tanesi 1 sene sonra giyilebilecek durumdadır.Bizim burada siyah tişörtler var 200 tl, yaz gelmeden almak gerekir. Geçen sene mavi beni yanılttı, markalara güvenim sıfır.
LC-Waikiki'den düzgün bir t-shirt almak biraz piyango, 3 sene önce falan 10-15 lira arası basic t-shirtlerini pijama amacıyla toplamıştım, bir tanesinden memnun kaldım ama diğerleri aradığım gibi değildi.Şahsen Waikiki ve Defacto kullanıyorum, Bİr tshirte 300tl veredeğime üç tane Wakikikiden düz tshirt alırım döndürür döndürür giyerim.
O markalardan yeteri kadar normal t-shirt'üm var fakat basic t-shirtte güzel bir yer bulamamıştım.Basic olarak olmasa da tshirt olarak jack and jones ve Pull and Bear'i onerebilirim. Pull and bearda Basic tshirtlerde gorece uygun fiyatli. Ancak indirim dönemi bekleyip almanı tavsiye ederim.
maviden eski aldığım tişört gram bozmadı, polar aldım gitti. Kot aldım pamuklandı. Mavi adı var. Levis kotlardan aynı şekilde. Üst giyim hariç Türkiyede işini iyi yapan bulmak zor. Tişörte büyük para vermek bana saçma geliyor her zaman.Mavi zaten kaliteli değil, oradan 10 tişörtüm varsa en fazla 4-5 tanesi 1 sene sonra giyilebilecek durumdadır.
LC-Waikiki'den düzgün bir t-shirt almak biraz piyango, 3 sene önce falan 10-15 lira arası basic t-shirtlerini pijama amacıyla toplamıştım, bir tanesinden memnun kaldım ama diğerleri aradığım gibi değildi.
O markalardan yeteri kadar normal t-shirt'üm var fakat basic t-shirtte güzel bir yer bulamamıştım.
Şu anki amacım çok sayıda t-shirt almak değil zaten, 1 veya 2 tane alacağım şimdilik. Kaft güzel duruyor ama kumaşını görmem lazım, tam aradığım tarzda olmayabilir.
AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka 2'li Tişört Paketi - Fiyatı, Yorumları
AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka 2'li Tişört Paketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesela şu gri t-shirt'ler tam aradığım türde, azıcık daha koyu olsa daha iyi olurdu sadece.
Maviden eski aldığım tişört gram bozmadı, polar aldım gitti. Kot aldım pamuklandı. Mavi adı var. Levis kotlardan aynı şekilde. Üst giyim hariç Türkiye'de işini iyi yapan bulmak zor. Tişörte büyük para vermek bana saçma geliyor her zaman.