Yalan borcum mu var?Mavi'den sadece jean ve esofman alirim cok pahali olmadığı icin ve hiç problem yasamadim. 4 yillik kotumun yumuşak jeanlerin tamaminda olan dizlerin genislemesi hariç hiçbir kusuru yok. Katilmiyorum şahsen ben.
Yalan borcum mu var?
Benim Levi's kotlarda şansım vardı, 5 yıldır her hafta giydiğim ve daha yeni yeni eskimeye başlayan kotum var. Eskidiğinde de çok sorun olmuyor zaten eskitimiş kot moda olduğundanmaviden eski aldığım tişört gram bozmadı, polar aldım gitti. Kot aldım pamuklandı. Mavi adı var. Levis kotlardan aynı şekilde. Üst giyim hariç Türkiyede işini iyi yapan bulmak zor. Tişörte büyük para vermek bana saçma geliyor her zaman.
Dolap hakkında bir şey daha duydum, mesela 2000-2500 liraya satılan kot ceketlerde fabrikanın elinde kalmış olanları çalışanlar Dolap'ta satıyormuş diye. En indirimli hali 1000 lira olan ceketi 600-700'e görmüştüm. Tabi sahte olup olmadığını bilmediğimden yanaşmıyorum, amacım markayı göstermek değil sonuçta. Kaliteli olsa yeter.Dolap gibi 2.el satış uygulamalarından almayı deneyebilirsin. T-shirt'ler gereksiz pahalılaşmış gerçekten. Henüz mevsimi bile değil, ucuz olması gereken dönemde bile fahiş.
Makinanımız yeni ayrıca beyaz eşya teknisyenim kaç derece yıkanacak hepsine bakarım.Yikama, giyildigi yer, kullanim gibi seylerde sıkıntı var demek istiyorum. Olmuş olamaz gibi bir şey demedim. Her neyse, siz nasıl bilmek isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.