Başımdan bela eksik olmuyor

Kesinlike haklısın dostum, sonuçta o da bir insan ve gerekli eğitimi almış orasında sıkıntı yok. Fakat düzgün diksiyonluların psikiyatr olmasının sebebi, insanı aldatıp moral vermek için gibi geliyor yani iş bende bitiyor.

Bu yaşımda(21) 3000 lira banka borcum var toplam, herkesin bi' derdi, bi' kaçamadığı var yani anlayacağın. Sal gitsin er ya da geç düzelecek bazı şeyler.

Herkesin bir derdi var, durur içerisinde... Emin ol tek değilsindir, inşallah üstesinden de gelirsin bu dertlerinin.

Geçmiş olsun diyerek baslayayim. Sen elinden geleni yap, didin, çalış. Olmazsa da kasma kendini. Biraz sal hayatı gitsin.

Geçmiş olsun diyerek baslayayim. Sen elinden geleni yap, didin, çalış. Olmazsa da kasma kendini. Biraz sal hayatı gitsin.
Olmuyor zaten, sosyal hayata uyum sağlayamıyorum. Diksiyonum, ses tonum, fiziğim iyi kız bulmak istiyorum, şimdiki kızların zaten niyeti belli özetlemeye gerek yok asker tipin var diyor herkes. Ama sosyal fobi midir veya başka bir şey midir ondan dolayı sosyal hayata uyum sağlayamıyorum aptal durumuna düşüyorum sorunum o. Benden düşük IQ'lu insanlar bile sosyal hayata rahatça uyum sağlıyor, kendimi gerizekalı olarak görmüyorum ki, değilim zaten. Ne kadar çabalarsam çabalayayım, bir yerde elimde kalıyor. Allahtan derslerim iyide açık liseyi erken bitirip güzel bi üniversite güzel bir bölüm tutturup hayatıma devam edeceğim, inşallah bir aksilik çıkmaz yine .

Hayatın kanunu bu. Biri biter diğer başlar eğer biri biter diğeri başlamazsa dertlerinle uğraşmazsın bir süre sonra hayat sıkıcı olur. Önemli olan dertlerin içindeki güzellikleri görebilmek (Yin Yang).

Bence kendine bir hobi edinmelisin. Spor, müzik, resim vb. şeylerle uğraşmak insana gerçekten sorunlarını unutturuyor. Ben spor ile uğraşıyorum ve cidden psikolojik açıdan ve ayrıca sağlığıma çok faydası oldu sana da tavsiye ederim.

Hayatın amacı bu zaten. Acımasız olacak ki tecrübe edinebilesin, bu belalara karşı nasıl mücadele edeceğini öğrenebilesin. Yoksa hayatın anlamı kalmaz. Bu belalara karşı da sakın susup oturma. Okulda biri sana laf mı söyledi durup dururken, 1-2 sabret sonra karşılığını ver. Kavgaysa kavga. Her şeye sabreden birisi olarak sanmasınlar seni. Benim okul hayatım da hemen hemen böyle. Sanma ki hepimizin hayatı sütten çıkmış ak kaşık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…