Basıncı Algılayan Gamepad Önerisi

Buztard

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar gamepad almak istiyorum fakat alacağım gamepad bir özellik barındırmak zorunda R2 ve L2 tuşlarında baskıya göre oyun içine uygulaması yani az bastıysam oyuna az, çok bastıysam oyuna çok uygulaması gerekiyor (bu özelliğin adını bilmediğim için uzun uzun açıkladım).

Gelelim seçtiğim ürünlere:

Trilogic Freeman GW909 (Kargo ile 66 TL); Trilogic Freeman GW909 PC/PS3 2.4G Gamepad Mavi Fiyat, Özellik ve Yorumları
Snopy SG-300 (Kargo ile 51 TL); SNOPY SG-300 Beyaz USB 1.8 Metre Kablo Joypad
Axcess Kablosuz Gamepad (Kargo ücretsiz 40 TL); Axcess Ps3/Ps2/Pc Uyumlu Titreşimli Kablosuz Kol + Kılıf + Fiyatı

Hangisini kesinlikle al, hangisini sakın alma dersiniz? Yorumlarınız cidden önemli. Bunlarla uğraşma şunu al diyeceğiniz ürün varsa memnun olurum, tabi fiyatta bu aralıkta olursa iyi olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Görmemişim kusura bakmayın :D O zaman en mantıklısı F310 olur. Attığınız link de yine garantili bildiğim kadarıyla bir sorun olmaz sanırım.
Çok büyük ihtimal onu alacağım. Sadece birkaç çizik sorun yaratmaz. Çalışsın istediğim performansı versin (ki Logitech'ten şüphem yok) başka bir şey istemem.

Logitech F310 öneririm. Uzun bir süre kullandım, gayet memnun kaldım. Bütçen yeterliyse F310 almalısın.
Siz attığım linkteki defolu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çok büyük ihtimal onu alacağım. Sadece birkaç çizik sorun yaratmaz. Çalışsın istediğim performansı versin (ki Logitech'ten şüphem yok) başka bir şey istemem.

Siz attığım linkteki defolu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence bulaşma ya. Görüyoruz Teknosa gibi yerlerdeki ürünleri yani böyle tanıtım amaçlı kullananları. Orası burası yırtık felan olur bulaşma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı