Başından Ayrılamadığınız Oyunlar

Cs:go ve ets2 mp
ETS 2 için direksiyon seti alıcam alınca başlıyacam sağolasın ama herkes aynı oyunları önermiş farklı tür önerecek yokmu

Eskiden Metin2 başından kalkamazdım gerçekten. Günümüzde MOBA tarzı LoL iyi olabilir, TR sunucusu değil ama
LoL kitlesi oldukça düşük ama tabi sunucuya göre değişir ki fazla moba oyunlarını sevmiyorum artık bu kitle sağolsun başka önerin varmı hocam

Belki konu dışı olacak ama çok uzun bir süredir ETS 2'yi Team Fortress zannediyordum ve bu gün ETS 2'nin Euro Truck Simulator 2 olduğunu öğrendim
O bu biraz farklıymış

Dostum Undertale'nin tüm sonlarını yapıp, Papyrus ve Undyne'ı öldürsem nasıl bir konuşma geçecek gibisinden olayların çoğunu yaptım. Hala da devam ediyorum [emoji6]

Dostum Undertale'nin tüm sonlarını yapıp, Papyrus ve Undyne'ı öldürsem nasıl bir konuşma geçecek gibisinden olayların çoğunu yaptım. Hala da devam ediyorum [emoji6]
Hardcore oynuyorsun Peki ben sorayım Path of Exile önerir misin?

Benim şu ana kadar oynadığım en iyi oyun witcher 3 idi grafik hikaye oynanış her yönden başarılı bir oyun

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm saolun ama verdiğim sistem kaldırır mı sizce o oyunu GTA 5 35-40 FPS ona göre alıyım
Normal ayarlarda ve yüksek performans isteyen seçeneklerin bazılarını düşüğe alırsanız kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…