Saz Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #21 Better Call Mike dedi: Neden 40 değil de 39? Genişletmek için tıkla... 40ın çıktığı bilmiyordum öğrendim teşekkürler. Rona dedi: Fedora 40 çıktı. Fedora 40 kur derim. Genişletmek için tıkla... İbuntu nasıl MacOS fanı olarak çok hoşuma gitti. Son düzenleme: 5 Mayıs 2024
Better Call Mike dedi: Neden 40 değil de 39? Genişletmek için tıkla... 40ın çıktığı bilmiyordum öğrendim teşekkürler. Rona dedi: Fedora 40 çıktı. Fedora 40 kur derim. Genişletmek için tıkla... İbuntu nasıl MacOS fanı olarak çok hoşuma gitti.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 5 Mayıs 2024 #22 Saz dedi: 40'ın çıktığı bilmiyordum öğrendim teşekkürler. İbuntu nasıl macOS fanı olarak çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Ubuntu tabanlı dağıtımlar bloat. Linux Scoop isimli YouTube kanalında bir sürü macOS özelleştirmesi detaylıca anlatılıyor. Bunun için GNOME masaüstü ortamlı Fedora'yı indirebilirsiniz.
Saz dedi: 40'ın çıktığı bilmiyordum öğrendim teşekkürler. İbuntu nasıl macOS fanı olarak çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Ubuntu tabanlı dağıtımlar bloat. Linux Scoop isimli YouTube kanalında bir sürü macOS özelleştirmesi detaylıca anlatılıyor. Bunun için GNOME masaüstü ortamlı Fedora'yı indirebilirsiniz.