Basit bir sitenin yapım ve satılma aşamaları nasıldır?

Anladım teşekkür ederim.

Teşekkür ederim bilgilendirici bir yorum olmuş eminim ben de dahil bu konuya giren herkesin işine yarayacaktır.

Anladım teşekkür ederim.

Son olarak bir tavsiye daha vermek istiyorum, belki daha sonra okuyacaklara da yararı dokunur.
Daha başlardaysanız freelancer sitelerinde iş aramak yerine 200-300 TL reklam bütçesi ayırıp kendi web sitenizi ve sosyal medya hesaplarınızı kurup kendi markanızı yaratmaya çalışın. Kendi markanıza ait siteden ve sosyal medya hesaplarından sipariş alarak devam etmek sizin için ileride çok daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

Evet bu iyi olabilir ve tabii bunları yapmadan önce yapacak kişinin kendini tanıtacağı hazır projeleri olmalı diye düşünüyorum sonuçta kişisel web siteyi açtıktan sonra oraya örnek projeler de koymak gerek, sosyal medya hesapları da aynı şekilde. Bende şu an reklamımı yapacağım kadar bitmiş ve paketlenmiş hazır proje yok o yüzden şu an bu bana uygun değil ama belirli bir zaman sonra yapılması şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…