Basit bir website için hangi VPS hosting hizmetini kullanmalıyım?

brack

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın tarihte kendime ve arkadaşlarıma özel kullanım için bir hosting kiralamayı düşünüyorum. Aşırı ağır olmayacak ve içine sadece RAW şeklinde birkaç kod atacağım için VPS server tercih ettim. Ortalama 2, en fazla 5 kişinin kullanacağı bir servis olacak, isteğim ise yapacaklarıma dayanarak acaba bana ucuz ve güvenilir bir VPS server önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı uygun görünüyor, web hosting level 1 alırsam kendi HTML kodum ile bir website açabilir miyim?
Evet. VPS istediginiz icin burayi onerdim. Eger statik bir site barindiracaksaniz VPS'e ihtiyaciniz yok. Daha uygun fiyatli bir firmayi tercih edebilir hatta Github Pages ile ucretsiz olarak barindirabilirsiniz.

Ben trafik alan bir sitem için Konuk Bilişim'den giriş seviyesi bir web hosting paketi almıştım, VPS almana gerek yok gereksiz masraf olur bence normal hosting paketleri işini fazlasıyla görecektir emin olabilirsin incelemeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı