Vatan Bilgisayar veya diğer mağazalardan önerebileceğin var mı? İnternet üzerinden o denli yüksek bir şey almak istemiyorum.GTA V 1366*768 normal ayarlarda 40 fps veriyor bu laptop. 256 gb SSD ile sorunsuz kullanır. Not: Elbette sonradan 4 GB ram takviyesi şart.
HP 15-DB1024NT AMD Ryzen 3 3200U 4GB 256GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı
HP 15-DB1024NT AMD Ryzen 3 3200U 4GB 256GB SSD Freedos 15.6" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Vatan Bilgisayar veya diğer mağazalardan önerebileceğin var mı? İnternet üzerinden o denli yüksek bir şey almak istemiyorum.
Hepsiburada olması mühim değil. Kargonun gelip gelmeyeceğini düşünmek istemiyorum. Örnekleri çok yani gelen kargoyu başkasına verip teslim edildi denilmesi.Hepsiburada güvenebileceğiniz ilk sitelerden birisidir, toplamda 10-15.000 TL lik alışverişim olmuştur. Önerdiğim model 1920*1080 yani Full Hd ekrandı.
Vatan bilgisayar'dan önerebileceğim model bu. 1366*768 çözünürlüğü olduğunu belirtmek isterim.
Asus D509da amd ryzen 3 3200u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus D509da kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus D509da amd ryzen 3 3200u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus D509da kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Bende hepsiburada dan aldım geçenlerde 1 günde sorunsuz geldi.Hepsiburada olması mühim değil. Kargonun gelip gelmeyeceğini düşünmek istemiyorum. Örnekleri çok yani gelen kargoyu başkasına verip teslim edildi denilmesi.
Buna ne dersin acaba?Hepsiburada güvenebileceğiniz ilk sitelerden birisidir, toplamda 10-15.000 TL lik alışverişim olmuştur. Önerdiğim model 1920*1080 yani Full Hd ekrandı.
Vatan bilgisayar'dan önerebileceğim model bu. 1366*768 çözünürlüğü olduğunu belirtmek isterim.
Asus D509da amd ryzen 3 3200u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus D509da kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus D509da amd ryzen 3 3200u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus D509da kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Buna ne dersin acaba?
Acer Swift 3 SF314-41-R828 AMD RYZEN3-3200 /4GB Ram/128 GB SSD /14
Acer Swift 3 SF314 41 R828 AMD RYZEN3 3200 4GB Ram 128 GB SSD 14www.teknosa.com
Depolama sıkıntı değil. 20 GB Windows alsa yine yeter de artar bile. İleride bellek takviyesi de yapılır. Mağazaya gidip alabileceğim bir bunu bulabildim. Peşin fiyatına uzun taksit imkanı da var çok işime gelir bu kısmı. Madem ki işini görür diyorsun bunu alayım o zaman.Güzel bilgisayar. Benim önerdiklerimden farklı değil, ayrıca Full HD ekranı var. Tek eksik yönü 128 gb ssd, oda çok problem olmaz sanırım ufak tefek işlerle uğraşıyorsa. Oyun oynamadıktan sonra zaten dolduramaz kapasiteyi normal bir kullanıcı kolay kolay.
Depolama sıkıntı değil. 20 GB Windows alsa yine yeter de artar bile. İleride bellek takviyesi de yapılır. Mağazaya gidip alabileceğim bir bunu bulabildim. Peşin fiyatına uzun taksit imkanı da var çok işime gelir bu kısmı. Madem ki işini görür diyorsun bunu alayım o zaman.