Basit kullanım için iPhone 4 alınır mı?

386107

Centipat
Daha önce de 2. el küçük telefon önerisi istemiştim ama herhalde burada ucuz aygıtlarla kimse ilgilenmiyor. Daha net şekilde bir öneri isteyim:

Sosyal medya kullanmıyorum, sadece Telegram, Skype gibi birkaç mesajlaşma programı, tcdd THY gibi kurumsal uygulamalar ve maillerime bakabilmek istiyorum. Çok sayıda 250-500TL arası 2. el iPhone 4-5 ilanı var. Küçük boyutlu telefon almak istiyorum. Bunlardan biri işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce de 2. el küçük telefon önerisi istemiştim ama herhalde burada ucuz aygıtlarla kimse ilgilenmiyor. Daha net şekilde bir öneri isteyim:

Sosyal medya kullanmıyorum, sadece Telegram, Skype gibi birkaç mesajlaşma programı, tcdd THY gibi kurumsal uygulamalar ve maillerime bakabilmek istiyorum. Çok sayıda 250-500TL arası 2. el iPhone 4-5 ilanı var. Küçük boyutlu telefon almak istiyorum. Bunlardan biri işimi görür mü?
Yani bu fiyata çok bir şey beklememek lazım alabilirsiniz.

Uygulamalar yavaş yavaş eski sürüm cihazlar için desteği kesiyor yanlış hatırlamıyorsam iPhone 5'de sorun yaşamazsınız.

Samsung Xiaomi Huawei oneririm şu an iPhone 6S bile kasıyor.

Eskişehir. Uğraştırmak istemem, sağolun, siz özellikle dikkat etmem gerekeni söylerseniz ben de bakabilirim. Seçme şansım olursa ufak boyutlu alırım. Dediğim gibi, sosyal medya watsapp falan kullanmıyorum ama kasmadan çalışması da önemli.

4 serisini önermem. Kullanmakta olduğum model iPhone 4S ve bahsettiğiniz uygulamaları cihaz kaldırıyor ancak stabilite bakımından sıkıntı yaratıyor. Örneğin Telegram üzerinde 15-20 dakika dolaşırsanız uygulamadan atıyor ve bu uygulamadan atma olayı neredeyse tüm uygulamalarda oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı