Günlük kullanım için iPhone 11 veya 12 alınır mı?

En güncel hangisini alabiliyorsanız alın. Bir de anroidin amirali şu bu mevzsunu geçin. Zamanında da çok amiral gemileri gördük Samsung'larda patladı ya da ekranları zamanla hayalet oldu. Ya da şimdi kasıp kasıp kullanıyorlar. 6 senelik XR kullanan arkadaşım paşalar gibi kullanıyor. Kamera kalitesi de hala yeterli 6 seneye göre. Android'in 4 sene sonra ne olacağı belli değil ben de bu yüzden IPhone'ye geçtim.

En güncel hangisini alabiliyorsanız alın. Bir de anroidin amirali şu bu mevzsunu geçin. Zamanında da çok amiral gemileri gördük Samsung'larda patladı ya da ekranları zamanla hayalet oldu. Ya da şimdi kasıp kasıp kullanıyorlar. 6 senelik XR kullanan arkadaşım paşalar gibi kullanıyor. Android'in 4 sene sonra ne olacağı belli değil ben de bu yüzden IPhone'ye geçtim.

Ablamın S3'ü vardı 6 sene kullandı o telefonu, açıklar mısın amiral gemisi bile olmayan bir telefon nasıl bu kadar kullanılabiliyor?

En güncel hangisini alabiliyorsanız alın. Bir de anroidin amirali şu bu mevzsunu geçin. Zamanında da çok amiral gemileri gördük Samsung'larda patladı ya da ekranları zamanla hayalet oldu. Ya da şimdi kasıp kasıp kullanıyorlar. 6 senelik XR kullanan arkadaşım paşalar gibi kullanıyor. Kamera kalitesi de hala yeterli 6 seneye göre. Android'in 4 sene sonra ne olacağı belli değil ben de bu yüzden IPhone'ye geçtim.
Dediğin sorun S8 serisinde yaşanabiliyordu. S9,S10 serisi Note 9 gibi telefonlar hala taş gibi çalışıyor. Kendinizi kandırmaya çalışmayın. Sorsan Apple bugüne kadar 0 kusur telefonlar üretmiştir. :D

Tartıştığım adam konu sahibi değil zaten, sırf markası için iPhone almış, şimdi de kendisini avutmaya çalışan biri.
Asıl kendisini avutmaya çalışan sizsiniz maalesef, yıllarca İphone modelleri android modellerinden gerek kamera gerek estetik görünüm ve performans açısından liderliğini sürdürdü. Bir markanın da durduk yere yalakası olacak değilim size kendi fikirlerimi söylüyorum ve bana bu daha çok mantıklı geliyor. Ki olsaydım bile internette hiç tanımadığım bir kişiye "ben bu markanın yalakasıyım hiç bir özellik karşılaştırması olmadan bu markayı alacağım" diyebilirdim :D

@Gorilavcısı45 siz ne diyorsunuz? Birisini seçin de belirsizlik oluşmasın.

Hocam açıkçası söylenilenlerden sonra 11 almaya sıcak bakıyorum ama 12'nin görüntüsü vesaire daha hoş. Ben önceden iPhone kullanıcısıydım pahalı diye Xiaomi'ye geçtim ve IPhone'dan başka telefon kullanamadığımı fark ettim. Çoğu kişi iPhone 7'yi bile mutlu mesut kullanıyor iPhone 11 beni tatmin edecek gibi duruyor açıkçası. Sonuç olarak zorlayabilirsem 12 almaya çalışacağım ama olmazsa 11 alacağım. Yardımcı olan ve vakit ayırıp öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim, önerileriniz için sağ olum.

Asıl kendisini avutmaya çalışan sizsiniz maalesef, yıllarca iPhone modelleri Android modellerinden gerek kamera gerek estetik görünüm ve performans açısından liderliğini sürdürdü. Bir markanın da durduk yere yalakası olacak değilim size kendi fikirlerimi söylüyorum ve bana bu daha çok mantıklı geliyor. Ki olsaydım bile internette hiç tanımadığım bir kişiye "ben bu markanın yalakasıyım hiçbir özellik karşılaştırması olmadan bu markayı alacağım" diyebilirdim :D

iPhone performans açısından liderlik falan sürdürmedi, sadece parası olan gidip araştırmadan iPhone aldığı, parası olmayan da orta segment ya da giriş segment Android aldığı için hep Android'ler yavaş, kötü, iPhone telefonlar ise hızlı, kaliteli biliniyor. Kamera olarak da zaten bir iPhone kullanıcısına ne dersen de, ne gösterirsen göster psikolojik olarak iPhone daha güzel geliyor :D

İşlemci olarak neresi daha iyi Allah aşkına, bir Custom OS indirelim telefonuna bak bakalım kasım Kasım kasılmıyor mu PS2 emülatöründe :D bir de S21'e kuralım aynı emülatörü.
A serisi işlemcilerin, benim için iyi olduğunu belirttim. Cihazlarımla yaptığım grafik ve yapay zeka işlemlerimde her türlü A serisi işlemciler kârıma geliyor. Apple donanım ve yazılımı birlikte optimize ettiği içinde Samsung cihazlara göre stabil deneyim yaşatıyor. Güncellemeler desen zaten bariz belli..

Custom OS kurma falan diye bahsetmişsin, IOS işletim sistemini tercih ediyorsam bana ne Custom OS'dan 😂.

A serisi işlemcilerin, benim için iyi olduğunu belirttim. Cihazlarımla yaptığım grafik ve yapay zeka işlemlerimde her türlü a serisi işlemciler kârıma geliyor. Apple donanım ve yazılımı birlikte optimize ettiği içinde Samsung cihazlara göre stabil deneyim yaşatıyor. Güncellemeler desen zaten bariz belli.

Custom OS kurma falan diye bahsetmişsin, iOS işletim sistemini tercih ediyorsam bana ne Custom OS'dan 😂.

Malum iOS işletim sistemine ne bir emülatör kuruluyor, ne bir 3. parti program kuruluyor ya, bahsettiğim gibi bir karşılaştırma için mecburen Custom OS kurmamız gerekirdi. Apple donanım ve yazılımı istediği kadar optimize etsin, Samsung telefona gen 2 Snapdragon 8 koyduğu zaman iş bitiyor zaten. Hem daha ucuz, hem de saf performans.

Hocam açıkçası söylenilenlerden sonra 11 almaya sıcak bakıyorum ama 12'nin görüntüsü vesaire daha hoş. Ben önceden iPhone kullanıcısıydım pahalı diye Xiaomi'ye geçtim ve IPhone'dan başka telefon kullanamadığımı fark ettim. Çoğu kişi iPhone 7'yi bile mutlu mesut kullanıyor iPhone 11 beni tatmin edecek gibi duruyor açıkçası. Sonuç olarak zorlayabilirsem 12 almaya çalışacağım ama olmazsa 11 alacağım. Yardımcı olan ve vakit ayırıp öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim, önerileriniz için sağ olum.
2025 yılına yaklaşmışken kim iPhone 7'yi mutlu mesut kullanıyormuş. iPhone 11 alma dostum en azından 12 al. @KİNGSEMİH hocam sen ne dersin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı