Basit tarzda oyun nasıl yapılabilir?

kowalskii

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, eşimle ilk yıldönümümüz için ona parayla yapılamayacak bir şey düşündüm ve ona oyun yapmak istedim, elimde hazır bir Super Mario vardı fakat eşimle pixel fotoğrafımızı ona uyarlayamadım. ChatGPT ile denedim ücretli sürümünü kullanıyorum fakat verdiğim komutlarda sorunlar yaşıyorum, bana tüm süreçte yardımcı olabilecek var mı? 1 ay içinde bunu yetiştirmeyi planlıyorum.

Yapay zeka ile yapacaksan Claude daha iyi. Ama ücretli sürüm şart. Ücretsizde mesaj sınırı çok az. Hazır asset kullanarak süreci hızlandırabilirsin. Unity için Brackeys kanalında eğitici şeyler mevcut.

Yapay zeka ile yapacaksan Claude daha iyi. Ama ücretli sürüm şart. Ücretsizde mesaj sınırı çok az. Hazır asset kullanarak süreci hızlandırabilirsin. Unity için brackeys kanalında eğitici şeyler mevcut.

Teşekkür ederim sağ olun oyunda ilerleme kaydettim ChatGPT ile yaptım çoğu şeyi lakin sağlam bir hediye yapılmak istenirse bu tarzda 5-6 ay önceden yapmak daha güzel ve detaylı olabilir zaman kısıtı olduğundan biraz yorucu oldu ama buna değdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı