Basit Valorant editim nasıl olmuş?

24 FPS render alınmış. Üstelik çok basit bir efekt dışında bir edit yok ki?

Çok ama çok kötü olmuş. Üzgünüm ama gerçek bu.

Önerilerim öncelikle 60 FPS render alın.
Bir gradient ayarı veya renk kalibrasyonu yapın videoya. Bunu da abartmayın. Hafif grimsi bir ton yeterli.
Efektleri 4-5 saniye sürücek değil kısa süreli koyun.
Örneğin her yere bomba attığında .25 saniyelik hafif bir VFX ve güzel bir SFX koyabilirsiniz.
Videonun başında da bir efekt yok ki.
İlk defada profesyonel bir şey beklemiyordunuz herhalde hocam, bence gayet iyi olmuş ilkine göre. Bunu da yapamazdım ben olsam.

24 FPS render alınmış. Üstelik çok basit bir efekt dışında bir edit yok ki?

Çok ama çok kötü olmuş. Üzgünüm ama gerçek bu.

Önerilerim öncelikle 60 FPS render alın.
Bir gradient ayarı veya renk kalibrasyonu yapın videoya. Bunu da abartmayın. Hafif grimsi bir ton yeterli.
Efektleri 4-5 saniye sürücek değil kısa süreli koyun.
Örneğin her yere bomba attığında .25 saniyelik hafif bir VFX ve güzel bir SFX koyabilirsiniz.
Videonun başında da bir efekt yok ki.
En ilk denemeye göre bence güzel. Daha fazla üstünde durulursa güzel bir klip çıkartılabilir. Zaten benim de yaptığım ilk editlerim genellikle ses efekti ekleyip görüntüyü allak bullak etmekti..

Müziğin roket atıldığı yerde hareketli olması gerekir. Son adamı öldürürken olmasının anlamı yok. Çünkü aynı anda dört kişiyi öldürmek normalken, sondaki bir kişiyi öldürmek daha zordu gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Ama asıl olay oradaki dört kişinin denk gelip rokete ölmesi.

Bana açıkçası ilk kez edit yapmaktan daha çok, ilk kez böyle kill alıyorum havası verdi. Edit üzerine pek düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü amacın öldürdüğün adamları göstermekmiş gibi duruyor.

Deneye, deneye daha güzel editler ortaya çıkacaktır. Üstüne daha çok çalışmalısın. Ben beğenmedim. Müzik ile video uyumu hiç yok çünkü. Bu tür paylaşımlarda insanları efektlerden daha çok müzik uyumu etkiliyor. Efektler ile iyice süslenmiş oluyor. Ortaya bu şekilde güzel işler çıkıyor. En azından benim için öyle.

Daha güzel editlerinde görüşmek üzere. Denemeye devam et, pes etme :)

İlk defada profesyonel bir şey beklemiyordunuz herhalde hocam, bence gayet iyi olmuş ilkine göre. Bunu da yapamazdım ben olsam.
En ilk denemeye göre bence güzel. Daha fazla üstünde durulursa güzel bir klip çıkartılabilir. Zaten benim de yaptığım ilk editlerim genellikle ses efekti ekleyip görüntüyü allak bullak etmekti..
Zaten profesyonel bir şey beklemek saçma olur. Yapıcı eleştiri yapıyorum ki kendini geliştirebilsin. ^^

5:4 1024p oynuyorum oyunu çünkü :)

5:4 çok sık kullanılan bir ekran tipi değildir. Genelde 16:9 ya da 4:3 kullanılır. Videoların 1080p değilse 720p yap ki insanlar 1080'e aldım çamur gibi demek yerine adamın imkanı buna elvermiş desinler.

5:4 çok sık kullanılan bir ekran tipi değildir. Genelde 16:9 ya da 4:3 kullanılır. Videoların 1080p değilse 720p yap ki insanlar 1080'e aldım çamur gibi demek yerine adamın imkanı buna elvermiş desinler.
720P Oyun içinde sıkıntı yapıyor, sanırım edit işini bırakıyorum. Çözünürlüğüm buna alıştım çünkü. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı