Basit ve Stabil Overclock Rehberi

Rx470 için 1.400MHz GPU hızı bana göre yeterli şuanda, bu oranda yavaş yavaş voltajı kısayım, bakalım nereye kadar kısabileceğim.

Ekran kartı ramleri hakkında bir yorum yapmadınız, oraya da bayağı takıldım ben :/

Çok hassas bileşenler olduğu için hiç voltaj gerek görmüyorum hiç ellemeyin hyper-memory zaten otomatik olarak açıldığında sizde x.m.p açarsınız içiniz rahat olur.

Çok teşekkür ediyorum. Ekran kartı overclcok rehberinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Sanırım biraz bekleyeceksiniz heatsink almam lazım overclock yapmadan önce hd6570 var da bende.
Kartı elimize almayalım sonra stok soğutucusu başarılı ama bellek soğutması olmazsa işimiz yaş.

Dostum sen bu işten anlıyorsun. Ekran kartı içinde rehber yapar mısın? Ya da direk sana açtığım konunun linkini vereyim... İlgilenirsen çok sevinirim çünkü gerçekten yapmak istiyorum ama korkuyorum ya zarar gelirse diye diğer bileşenlere ve soğutmama güveniyorum. Alalı 2 hafta oldu zaten.
ASUS RX 470 O.C Yapma

Çok teşekkür ediyorum. Ekran kartı overclcok rehberinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Dostum ben 1400 e gpu tweak 2 ile çıkarmıştım memory i ise de 200 mhz arttırmıştım. Ama ben pek bir fps artışı göremedim. Yoksa ben mi yanlış yaptım. Siz Nasıl yaptınız ve fps artışı oldu mu oldursa kaç fps arttı?

Disabled yapmamız gereken ayarları bi türlü bulamadım.Yardımcı olursan sevinirim ya hocam.Şuanda stock soğutucu var 3.7 veya 3.8'e overclock yapmam mümkün mü veya 100hz arttıra arttıra bana denettirebilmen mümkün mü?

Aida64 extremede System Stability Testi geçemiyor.Sıcaklık değerleri iyi,sanırım voltajla alakalı bir sıkıntı yaşıyorum.Fazlada karıştırmak istemiyorum.Yardımcı olursan sevinirim ya.Fotoları da ekliyorum yapmam gereken farklı bişey varsa söyler misin ?

Bu arada sistem şu şekilde;

- Gigabyte GA-MA-770T ES3
- AMD phenom x6 1100t
- asus expedition gtx 1050 2gb
- 2x4 8Gb 1333 mhz ddr3 ram
- Akasa venom pico cpu soğutucu
- 350w power boost psu

Dosya Ekleri

• 20181226_150155.jpg
    306,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 20181226_150143.jpg
    228,5 KB · Görüntüleme: 88
  • 20181228_193513.jpg
    276,3 KB · Görüntüleme: 90
  • 20181228_193502.jpg
    309,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 20181228_193448.jpg
    337,9 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba arkadaşlar işinizin kolaylaşması için bu videoya da göz atabilirsiniz eminim faydalı olur
Video: htt ps://ay.live/Iptoq (Boşluğu Silin)

Selamlar overcrlock işlemi yapacaktım fakat eski BIOS sahip biri olarak (AMD cool n quiet, swm, C6 state, apm, Core Performance Boost, disabled yapıyoruz) bu kısmı bulamadım yardımcı olabilirmsiniz anakart modelim Gigabyte GA 790X'ta ud4.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…