Baska adres uzerine internet cekmek

Pcfaresi00

Kilopat
Merhaba. Benim suan oturdugum mustakil evde altyapi yok diyorlar (ama karsimdaki binalarda falan var ) bende adresi orayi gosterip almayi dusundum gelen ekiple konusup hallederiz herhalde sizce olur mu bir sikinti cikar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef o işler öyle olmuyor. Altyapı denilen olay binanızın çevresinde bulunan bir kutudan sizin evinize kadar uzanan bir kablo. Eğer o kablo yok ise binanızda altyapı yok deniyor. Yani sizin binanızında altyapı yok ise sokağınızda internet yok demek anlamına gelmiyor. Sizin yapmanız gereken Türk Telekom İl Müdürlüğüne gidip altyapı için başvuruda bulunmak. Üzülerek söylüyorum ki müstakil bir binada oturduğunuz için büyük ihtimalle altyapınız olabildiğince yavaş bir şekilde gelecektir.

İşler öyle yürümüyor.Bina da 81MBPS altyapı olmasına rağmen bağlattıgim zaman bir alt daireyi adres olarak girdiklerinden dolayı 40 gün erişim alamadım ve sonunda iptal ettim.TT binada internet yoksa kutudan daireye kablo çekiyor.Onu deneyebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı