Başka bir internet aboneliğine geçerken ne yapılmalı?

tragedypf

Hectopat
Türk Telekom internet aboneliğini kullanıyordum ama Kablonet'e geçme kararı aldım. Geçişte Kablonet'i aradım geleceklerini söylediler fakat Türk Telekom hakkında sadece abone iptali ve modem iadesi yapsam başka bir şey yapmama gerek var mı? Türk Telekom ekibi gelip kabloları ellemeleri lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom internet aboneliğini kullanıyordum ama Kablonet'e geçme kararı aldım. Geçişte Kablonet'i aradım geleceklerini söylediler fakat Türk Telekom hakkında sadece abone iptali ve modem iadesi yapsam başka bir şey yapmama gerek var mı? Türk Telekom ekibi gelip kabloları ellemeleri lazım mı?

Hocam bende TurkNet'den Superonline'a gecerken, TurkNet'i aradim iptal etmek istedigimi soyledim, adres verdiler modemi iade ettim sadece. Sonrasinda Superonline ekipleri gelip kurulum yaptilar.

Türk Telekom il müdürlüğüne modemi aksesuarlarla beraber iade ettikten sonra abonelik sonlanır. Kablonet abonelik girişi yapıldıktan sonra kurulum randevu almaya arayacaklar sonrasında gelip kuracaklar. Kablonetin ADSL altyapısından değil de kendi altyapısı olan DOCSIS altyapıdan hizmet alacaksan altyapı farklı olduğu için uydu kablosundan interneti verecekler. ADSL altyapısından hizmet alacaksan Türk Telekom altyapısının bağlantılarını kullanacaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı