Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 10 Şubat 2021 #1 Merhabalar, bilgisayarımı çift işletim sistemi olarak kullanıyorum. Ama başlangıçta ikinci işletim sistemine verdiğim alanın fazla olduğunu fark ettim. Şimdi ise o birimi küçültmek istiyorum. Birimi küçültürsem Bir sıkıntı yaşar mıyım? D Diski ikinci işletim sisteminin olduğu disk. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Merhabalar, bilgisayarımı çift işletim sistemi olarak kullanıyorum. Ama başlangıçta ikinci işletim sistemine verdiğim alanın fazla olduğunu fark ettim. Şimdi ise o birimi küçültmek istiyorum. Birimi küçültürsem Bir sıkıntı yaşar mıyım? D Diski ikinci işletim sisteminin olduğu disk.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Şubat 2021 #2 Eğer küçültmeye izin veriyorsa sorun olmaz. İzin vermiyorsa üçüncü parti programlar kullanmalısınız. Artı 0 Eksi
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 Sanırım bu işlemi kurduğunuz diğer işletim sisteminde yapmak daha mantıklı. Sorun olmayacaktır büyük ihtimal ama böylesi daha sağlıklı sanki. Artı 0 Eksi
Sanırım bu işlemi kurduğunuz diğer işletim sisteminde yapmak daha mantıklı. Sorun olmayacaktır büyük ihtimal ama böylesi daha sağlıklı sanki.